Η τηλεοπτική μάχη της Πρωτοχρονιάς

 
Η τηλεοπτική μάχη της Πρωτοχρονιάς

Ενημερώθηκε: 19/12/17 - 09:32

Η τηλεοπτική μάχη της Πρωτοχρονιάς θα δωθεί ανάμεσε σε τουλάχιστον 3 ιδιωτικά κανάλια που θα επιδιώξουν να αλλάξουν χρονιά με τα υψηλότερα δυνατά νούμερα τηλεθέασης... για να πάει καλά το 2018.

Σπύρο Παπαδόπουλο, τ

Αρχικά, ο ΣΚΑΪ, που αποφάσισε να καλέσει τους τηλεθεατές να κάνουν ρεβεγιόν με τον ου οποίου η εκπομπή θα μεταδοθεί την Κυριακή 31 του μήνα.

Οι τηλεθεατές θα αλλάξουν τον χρόνο παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους στο «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» -μεταξύ των οποίων ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου- με τον ALPHA να μη μένει με σταυρωμένα τα χέρια.

Το κανάλι της Κάντζας μας επιφυλάσσει για την Παραμονή ένα special βραδινό εορταστικό επεισόδιο του «Νότα Μία» στο οποίο θα δώσουν το «παρών» στο πλευρό της Σμαράγδας Καρύδη πρόσωπα του ALPHA που το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε ¨οπως η Κατερίνα Γερονικολού, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Δανάη Παππά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Παρθένα Ζωή: Ο Τότσικας... μαρτυρά τον λόγο που το κοινό έχει «κολλήσει» με τη σειρά του ΑΝΤ1!

Κίνηση-«ματ» από ANT1

Με έναν άσσο στο «μανίκι» του ετοιμάζεται να παίξει ο ΑΝΤ1, ο οποίος σκοπεύει να βγάλει τον Αντώνη Ρέμο στην επάλξεις τηνώρα που θα αλλάζει ο χρόνος.

«Late Night»

Το κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύει να αλλάξει χρονιά με τον Γιώργο Λιάγκα και το στις επάλξεις, με μια εκπομπή η οποία θα ρίξει τίτλους έναρξης σαφώς νωρίτερα από το συνηθισμένο. Ο Ρέμος έχει ήδη «κλειδώσει», ωστόσο –σύμφωνα με το «Secret»- το κανάλι πασχίζει να εξασφαλίσει και τη συμμετοχή του Βασίλη Καρρά αλλά και της Γλυκερίας!