Γεωργία Αποστόλου: Eίχε σχεδιάσει την κηδεία της

 
Γεωργία Αποστόλου: Eίχε σχεδιάσει την κηδεία της

Ενημερώθηκε: 22/06/16 - 11:43

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έπεσε» πριν λίγες μέρες, η είδηση του θανάτου από ανακοπή καρδιάς, της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου, σε ηλικία μόλις 43 ετών.Όσοι γνώρισαν από κοντά τη Γεωργία Αποστόλου, μιλούν για μια πανέμορφη εξαιρετική και ευγενέστατη ηθοποιό...

Τα τελευταία δέκα χρόνια, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, χάθηκε στην κυριολεξία από φίλους και γνωστούς. Κάποιοι μιλούν για διαμονή σ'ένα μοναστήρι και ξαφνική προσκόλληση στη θρησκεία, κάτι που δεν είχε δείξει δημόσια τουλάχιστον, τα προηγούμενα χρόνια.

Χθες, 21 Ιουνίου ο ιερέας, πατέρας Σιλουανός που λειτουργεί στον Άγιο Ανδρέα Πετραλώνων, μίλησε για την ηθοποιό που υποβασταζόμενη πριν δύο εβδομάδες πήγε στην εκκλησία για να κοινωνήσει για τελευταία φορά.

Πέρα από την αποκάλυψη ότι η όμορφη Γεωργία έδινε μάχη με τον καρκίνο και δεν ήθελε να το πει σε κανέναν, έκανε και άλλη δήλωση - σοκ: ότι η Γεωργία είχε σχεδιάσει τα πάντα για τη μέρα της κηδείας της.

«Η Γεωργία πριν κλείσει τα μάτια της είχε ζητήσει η ταφή της να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, για αυτό και κανείς δεν έμαθε από πριν για την κηδεία της, αλλά και είχε επιθυμία να τελεστεί με την παρουσία του πατέρα Ανανία, τον οποίο συμβουλευόταν συχνά. Ωστόσο λόγω προβλημάτων υγείας του ήταν αδύνατον».

Ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη και βαθιά συγκίνηση σε συναδέλφους, παλιούς συνεργάτες και απλούς ανθρώπους, που τόσο πολύ την αγάπησαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ποια ήταν η Γεωργία Αποστόλου, η αγαπημένη ηθοποιός από το "Πες το Ψέματα" (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ανδρέας Κωνσταντινίδης: Το συγκινητικό «αντίο» στην Γεωργία Αποστόλου

Γεωργία Αποστόλου: Έδινε μάχη με τον καρκίνο