Η μαρτυρία σοκ για το ζευγάρι των σατανιστών που αυτοκτόνησε στη Κεφαλονιά

 
Η μαρτυρία σοκ για το ζευγάρι των σατανιστών που αυτοκτόνησε στη Κεφαλονιά

Ενημερώθηκε: 04/01/18 - 09:27

Μια νέα μαρτυρία έρχεται να προστεθεί στα στοιχεία που συλλέγουν οι ελληνικές αρχές για τις συνθήκες του θανάτου του ζευγαριού στην Κεφαλονιά. Τα στοιχεία δείχνουν πως το ζευγάρι έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής. Τα ευρήματα στο σπίτι που νοίκιαζαν και το μενταγιόν που φορούσε η νεκρή 23χρονη, σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις της στο Facebook ενισχύουν τον ισχυρισμό πως το ζευγάρι είχε μπλέξει σε κάποια αίρεση.

αστυνομικοί

σατανιστικές τελετές

Ελλάδα

Οι προσπαθούν να διερευνήσουν το παρελθόν του 30χρονου άνδρα και έχουν μάλιστα ζητήσει στοιχεία από τις γερμανικές αρχές για το αν συμμετείχε σε . Ο 30χρονος Τορστεν Φόχμαν τον Ιούνιο νοίκιασε στη Γερμανία το αυτοκίνητο με το οποίο ήρθαν μαζί με την Λίλια στην . Η εταιρεία στην οποία ανήκε είχε δηλώσει κλοπή καθώς ο Γερμανός δεν το είχε επιστρέψει. Οι πινακίδες που έφερε το αυτοκίνητο ήταν πλαστές και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την κλοπή από τον αριθμό πλαισίου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Γερμανία

Από τον περασμένο Ιούνιο αναζητούσε η οικογένειά της την 23χρονη Λίλια Μποτούσεβα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 8 Ιουνίου. Η Λίλια καταγόταν από την πόλη Σλίβεν της Βουλγαρίας και σπούδαζε στην πόλη Έρφουρτ στην . Από τις αναρτήσεις της οικογένειας της φαινόταν ότι φοβούνταν για τη ζωή της.

Το θρίλερ περιπλέκεται, πάντως, και από μία ακόμη σημαντική μαρτυρία, την οποία παρουσίασε ο ΑΝΤ1. Πρόσωπο με πρόσωπο με τους σατανιστές της Κεφαλονιάς βρέθηκε ο καθηγητής Οικονομικών Γιώργος Προκοπάκης, τον περασμένο Ιούνιο στην Αθήνα, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της 23χρονης. Ο καθηγητής είχε συναντήσει την κοπέλα από την Βουλγαρία και τον Γερμανό φίλο της σε διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει μέσω AirBnb από τον ίδιο, απέναντι από την Ακρόπολη.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Λίγες ημέρες αργότερα, όταν το ζευγάρι έφυγε από το διαμέρισμα αφήνοντας πίσω του ζημιές, ο καθηγητής αναζήτησε την κοπέλα στο διαδίκτυο και έτσι είδε τις αγωνιώδεις αναρτήσεις της οικογένειας της. Διάβασε ότι είχε εξαφανιστεί και ότι την αναζητούσαν και έτσι στις 7 Ιουλίου έστειλε ειδοποίηση στον αδελφό της ότι την είδε και ότι ήταν καλά. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να καταθέσει ότι γνωρίζει.

«Για συμπτωματικούς λόγους, έψαξα να δω ποια είναι για λόγους που έχουν να κάνουν με αστικές ζημίες και είδα ότι ανησυχεί η οικογένειά της και ενημέρωσα τον αδελφό της ότι είναι καλά στην υγεία της, τίποτε άλλο». Αυτό που σίγουρα θα πρέπει να δουν οι αρχές είναι αν το ζευγάρι είχε έρθει και άλλες φορές στην Ελλάδα και αν είχε επαφές με άλλα μέλη ομάδων σατανιστών στη χώρα.