Survivor 2: Οι δηλώσεις των Διασήμων πριν την αναχώρηση για τον Άγιο Δομίνικο

 
Survivor 2: Οι δηλώσεις των Διασήμων πριν την αναχώρηση για τον Άγιο Δομίνικο

Ενημερώθηκε: 16/01/18 - 16:03

Survivor 2: Οι παίκτες του reality επιβίωσης που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου δήλωσαν έτοιμοι να ζήσουν την περιπέτεια λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο.

Διασήμων

Άγιο Δομίνικο

Το μεσημέρι της Δευτέρας (15/01) η ομάδα των «» αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τον της Καραϊβικής.

Νάσος Παπαργυρόπουλος

«Πίεσα λίγο περισσότερο τον εαυτό μου και έκανα προετοιμασία τον τελευταίο μήνα», δήλωσε ο , συμπληρώνοντας ότι: «ήρθε η στιγμή να δούμε αν μέσα σε όλη αυτή την κακουχία μπορείς να κρατήσεις την ηθική και τα πιστεύω σου και να μην λυγίσεις σε οτιδήποτε».

 

Διαβάστε όλα τα νέα του survivor 2018 

Από την πλευρά της η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε έτοιμη να αντιμετωπίσει την πρόκληση, ενώ αποκάλυψε ότι αρχικά είχε αρνηθεί την πρόταση της παραγωγής ενώ εν συνεχεία αναθεώρησε την άποψή της λέγοντας το μεγάλο «ναι».

Όλγα Φαρμάκη

Ξένια

«Νιώθω όμορφα, έχω και αγωνία για το άγνωστο, αλλά θα ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία. Το σκεφτόμουν από πέρυσι, είχα την πρόταση, αλλά φέτος τα κατάφερα. Πάω με άγνοια κινδύνου», δήλωσε η συμπληρώνοντας ότι θα της λείψουν οι φίλοι της και η οικογένειά της, ενώ η Ξένια από του REC είπε πω μέσα στο παιχνίδι θα τραγουδάει συνέχεια. «Είμαι πολύ φίλη με τα αθλήματα! Όταν ήρθε η πρόταση ένιωσα περίεργα, αλλά χάρηκα γιατί αυτό είναι μια ευκαιρία να ζήσω κάτι καινούργιο, αλλά και μία εμπειρία που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου!» είπε η .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του Survivor