Διαδήλωση ΓΣΕΕ: Επεισόδια με μολότοφ στο Σύνταγμα - Κλειστοί δρόμοι (ΦΩΤΟ)

 
Διαδήλωση ΓΣΕΕ στο Σύνταγμα - Κλειστοί δρόμοι στην Αμαλίας, Πανεπιστημίου και Βασ. Σοφίας (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 15/01/18 - 21:41

Διαδήλωση ΓΣΕΕ: Κλειστοί δρόμοι στην Αμαλίας, Πανεπιστημίου και Βασ. Σοφίας από τους εκατοντάδες διαδηλωτές που βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για το νέο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, που ψηφίζεται απόψε το βράδυ στην Βουλή, ενώ λίγο μετά τις 7 σημειώθηκαν και επεισόδια με τους διαδηλωτές να πετούν μολότοφ.

ΑΔΕΔΥ

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, «συνεχίζοντας» την πορεία τηςνωρίτερα σήμερα το πρωί απο την πλατεία Κλαυθμώνος. Οι διαδηλωτές παραμένουν στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας «ενωθεί» με τους συντρεντρωμένους από τηνπορεία του ΠΑΜΕ. Την ίδια ώρα περίπου 300 αντιεξουσιαστές και αναρχικοί ξεκίνησαν την πορεία τους από τα Προπύλαια προς το Σύνταγμα.

Ομάδες άγνωστων ατόμων έριξαν βόμβες μολότοφ, μάρμαρα, μπογιές και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη, οι οποίες προσπάθησαν να τους απωθήσουν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Τα συνδικάτα και οι οργανώσεις αντιδρούν τόσο στο νόμο περί απεργιών, όσο και στις περαιτέρω περικοπές που προβλέπονται στο σχέδιο νόμου, αλλά και για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών με ηλεκτρονική μορφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Πορεία ΑΔΕΔΥ: Μετακίνησαν τον Εύζωνα από τον Άγνωστο Στρατιώτη

Δείτε τις εικόνες από την συγκέντρωση και τα επεισόδια που ξέσπασαν:

c
δ
σ
σ
σ
δ
ΤΑΤΟ