Φως στο Τούνελ: Βρέθηκε το σημείο δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου

 
Φως στο Τούνελ (26/1): Αποκαλύπτεται ο τόπος δολοφονίας του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου

Ενημερώθηκε: 26/01/18 - 23:23

Φως στο Τούνελ (26/1): Η τυχαία ανακάλυψη υπολειμμάτων οστών σε εγκαταλελειμμένο μικρό κτίσμα στη δασική περιοχή «Πλαγιανά» στη Λαγκάδα του Δήμου Δυτικής Μάνης από κατοίκους στις 4 Σεπτεμβρίου σήμανε συναγερμό για το αν πρόκειται για τον Μάριο Παπαγεωργίου. Μετά την ιατροδικαστική εξέταση που κατέληξε πως τα οστά είναι ανθρώπινα, άνοιξε εκ νέου η πόρτα των ερευνών για τον άτυχο Μάριο Παπαγεωργίου.

Φως στο τούνελ (26/01): Ένα ντοκουμέντο που θα σοκάρει

Το αποψινό Φως στο Τούνελ (26/1) φέρνει ξανά στο προσκήνιο την υπόθεση του Μάριου, φωτίζοντας τα «σκοτεινά» σημεία της απαγωγής και δολοφονίας του,ενώ αποκαλύπτεται παράλληλα η κρυφή ομάδα του εγκέφαλου που εκτέλεσε την απαγωγή.

Το πιο σημαντικό; Αποκαλύπτεται ο τόπος δολοφονίας του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου.

Απόψε στη δημοσιότητα τα ντοκουμέντα Καναδού ερευνητή, ειδικού στην εξιχνίαση μεγάλων εγκλημάτων. Ο ίδιος μιλάει στο «Τούνελ» από το χώρο όπου οι αδίστακτοι απαγωγείς αφαίρεσαν την ζωή του άτυχου 26χρονου.

Η βαθιά έρευνα του, η αποκωδικοποίηση δεκάδων συνομιλιών, η ανάλυση προφίλ , η αυτοψία στους χώρους και οι νέες μαρτυρίες, ολοκληρώνουν το φονικό παζλ.

Το «Τούνελ» είχε εντοπίσει από την αρχή πρόσωπα –κλειδιά της κρυφής ομάδας. Σήμερα (26/1) παρουσιάζεται για πρώτη φορά ο σκοτεινός τους ρόλος.