Ντέρμπι Τούμπας: Το χρονικό του παιχνιδιού που... δεν ξεκίνησε ποτέ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ντέρμπι Τούμπας: Το χρονικό του παιχνιδιού που... δεν ξεκίνησε ποτέ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 25/02/18 - 23:25

Το μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, το οποίο θα καθόριζε, σε μεγάλο βαθμό, τον φετινό πρωταθλητή, δεν θα ξεκινήσει ποτέ...

Όλοι οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων έπεσαν πάνω από τον Ισπανό τεχνικό προκειμένου να δουν αν είναι καλά, την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου κοιτούσαν με απορία.

γκαρθια
γκαρθια
γκαρθια

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος βλέποντας τη φωτιά να μη… σβήνει και τους ανθρώπους των "ερυθρόλευκων" να φωνάζουν για τραυματισμό αποφάσισε να καλέσει τους βοηθούς του κοντά και να πάρει τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την είσοδο των δύο ομάδων στο γήπεδο για την σέντρα πέταξαν εκατοντάδες χαρτάκια δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ένα από τα ρολά ταμειακής μηχανήςβρήκε στο κεφάλι στον Όσκαρ Γκαρθία και επικράτησε έντονη αναστάτωση.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού αποχώρησε από το γήπεδο, προκειμένου να εξεταστεί περαιτέρω από γιατρούς, αφού δεν αισθανόταν καλά. Από ώρα σε ώρα αναμένεται η απόφαση του διαιτητή Αρετόπουλου για το τι μέλλει γενέσθαι με το ντέρμπι.

Η τελευταία ενημέρωση, για την κατάσταση του Γκαρθία, ήταν νοσηλεύεται στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα μείνει απόψε στο νοσοκομείο, από το οποίο θα πάρει, εκτός απροόπτου, εξιτήριο αύριο, όπως αναφέρει το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν.

Αυτό σημαίνει, δηλαδή, ότι ο Ισπανός κόουτς δεν μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο (στο Παπανικολάου, για την ακρίβεια), όπως έλεγαν πληροφορίες νωρίτερα.

"Φάουλ" υπήρξε, όμως και από τον Κέβιν Μιραλάς! Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού -και ενώ ήταν κοντά στον πάγκο της ομάδας του-, ο οποίος είναι στις αρχικές επιλογές του Γκαρθία, προέβη σε απαράδεκτη κίνηση.

Συγκεκριμένα, έκανε άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα του ΠΑΟΚ (με την οποία έχει… προηγούμενα από την πρώτη του θητεία του στους Πειραιώτες) που... πήρε «φωτιά»!

Λίγο αργότερα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, προχώρησαν σε καταγγελία τριών περιστατικών! Οι "ερυθρόλευκοι" τονίζουν πως ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ επιχείρησε να χτυπήσει τον εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη στη φυσούνα, όμως σύμφωνα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση δεν ξέφυγε.

Σύμφωνα με τους Πειραιώτες, οι άνθρωποι της ομάδας δέχθηκαν απειλές και από τον Μάκη Γκαγκάτση. Όπως υποστηρίζουν ο αντιπρόεδρος του «δικέφαλου του Βορρά» ώστε να μην φύγουν από την Τούμπα, «να δούμε πώς θα φύγετε από εδώ» τους έλεγε.

Τέλος, από τον Ολυμπιακό καταγγέλλουν πως ο γιατρός του αγώνα που εξέτασε τον Όσκαρ Γκαρθίαφορούσε φόρμα του ΠΑΟΚ.

Την ώρα που, προσπαθούσαν οι άνθρωποι των δυο ομάδων, μαζί με τους διαιτητές, να βρεθεί μια άκρη, στην όλη κατάσταση, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, διεξαγόταν μια... μάχη, ανάμεσα στους φίλους του ΠΑΟΚ και τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Με χρήση κροτίδων και χημικών, τα ΜΑΤ προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά τους εξραγριωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, σε ένα σκηνικό που θύμιζε περισσότερο εμπόλεμη ζώνη, παρά ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική από τα δακρυγόνα που έχουν πέσει, δείγμα των άσχημων γεγονότων που εκτυλίσσονται αυτή την ώρα για να απομακρυνθεί το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί.