Ρουβίκωνας: Εισβολή σε γραφείο γιατρού για φακελάκι

 
Ρουβίκωνας: Εισβολή σε γραφείο γιατρού για φακελάκι

Ενημερώθηκε: 01/03/18 - 12:57

Ρουβίκωνας: Σε γραφείο γιατρού εισέβαλαν μέλη της αναρχικής ομάδας λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, στο νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά με σκοπό να «προειδοποιήσουν» γιατρό ο οποίος φέρεται να έχει λάβει «φακελάκι».

ειδικά αμοιβή, γ

Σε ανάρτησή τους στo indymedia, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν ότι «πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι ο γιατρός, του οποίου αναφέρουν το όνομα, απαιτεί και λαμβάνειια την παροχή υπηρεσιών που αφενός έχει ορκιστεί να παρέχει δωρεάν και αφετέρου αμείβεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Καταδρομική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Novartis

«Επιλέξαμε να επισκεφτούμε αυτή τη φορά τον (σσ: αναφέρουν την ιδιότητα και το όνομα του γιατρού) που είναι γνωστός από συγκεκριμένες περιπτώσεις χρηματισμού και να του εξηγήσουμε ότι βρίσκεται πια στο φως. Να του το εξηγήσουμε εμείς που δεν έχει κανένα τρόπο να μας εκβιάσει, με τις συνθήκες δύναμης αντεστραμμένες. Και να γίνει φορέας ενός μηνύματος σε όλη τη φάρα του. Το μήνυμα δεν είναι "θα σε βρει ο Ρουβίκωνας" (αν και για κάποιους ελάχιστους θα χτυπήσει αυτή η καμπάνα).

Το μήνυμα είναι "για φαντάσου να έρθουν να σε βρουν οι γείτονες κάποιου που αν δεν σε πληρώσει θα κινδυνέψει να πεθάνει". Οι γείτονες που δεν είναι στον Ρουβίκωνα, ούτε αναρχικοί, ούτε κομμουνιστές, ούτε τίποτα. Για φαντάσου το...».