Survivor: Το φλερτ του Σώζων στην Σπυροπούλου μόλις πήρε άλλες διαστάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Survivor: Το φλερτ του Σώζων στην Σπυροπούλου μόλις πήρε άλλες διαστάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 22/03/18 - 08:28

Survivor: Το φλερτ του Σώζων στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις πήρε άλλες διαστάσεις. Ο νέος παίκτης της ομάδας των Διασήμων έδειξε από την πρώτη στιγμή που πήγε στον Άγιο Δομίνικο την προτίμησή του στην παρουσιάστρια, εκείνη όμως δεν φαίνεται να ανταποδίδει το ενδιαφέρον.

«Πού είσαι κουκλάρα» ήταν η ατάκα που είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εκελινη δεν δείχνει να νοιάζεται και πολύ για όσα της λέει ο συμπαίκτης της και μάλιστα αυτή τη φορά σχεδόν δεν του απάντησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Survivor: Τρολάρουν στο Twitter τον Χάρο για το...πέσιμο στην Σπυροπούλου

Αν κρίνουμε από τις ανριδράσεις της παρουσιάστριας, στην αρχή τον αντιμετώπιζε με χιούμορ αν και μάλλον πλέον έχει αρχίσει να την ενοχλεί, το θέμα είναι γιατί το κάνει και την εκπομπή Suvivor Πανόραμα και το σκέφτηκαν και το είπαν on air.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίστασαν να εκφράσουν τις ενστάσεις και τους προβληματισμούς τους.

«Το θέμα είναι γιατί τα λέει. Κάποιος πιο καχύποπτος θα μπορούσε να πει ότι ο Σώζων έχει δει απ΄ έξω τι γίνεται με την Κωνσταντίνα και ότι ο κόσμος γενικά την έχει συμπαθήσει και τη στηρίζει και να πει ότι την προσεγγίζει επειδή είναι πολύ αγαπητή στον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.