Οι προβλέψεις των ζωδίων - Πέμπτη 30/06/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Πέμπτη 30/06/2016

Ενημερώθηκε: 29/06/16 - 23:59

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στον Ταύρο, θα σας κάνει περισσότερο προσεκτικούς σε θέματα οικονομικά και υλικά. Ίσως σήμερα να εκτιμήσετε περισσότερο ότι βρίσκεται στην κατοχή σας, υλικό αλλά και συναισθηματικό απόκτημα. Ο –η σύντροφος θα βρίσκεται έμπρακτα δίπλα σας και ίσως μπορέσετε να βάλετε ένα πρόγραμμα από κοινού που πιο πριν οι καταστάσεις δεν σας άφηναν να το σκεφτείτε και να το ολοκληρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας βοηθήσει περισσότερο ώστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και τον τρόπο που τους προσεγγίζετε. Θα νοιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τον- την σύντροφό σας και να βρεθείτε σήμερα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αδέσμευτοι, ίσως από σήμερα και μέχρι περίπου για ένα μήνα να μπορέσουν να κερδίσουν την καρδιά εκείνου-ης που διεκδικούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ταυρο, θα σας κάνει να προσεγγίσετε περισσότερο θέματα επαγγελματικά. Σήμερα θα νοιώσετε την έλλειψη κάποιων δικών σας ανθρώπων. Ίσως να μην μπορέσετε να καταλάβετε τους λόγους της ψυχικής κατάπτωσης που θα αισθανθείτε κάποιες ώρες της μέρας, αλλά να ξέρετε ότι θα είναι περαστικό, όπως περαστικές θα είναι και οι δυσοίωνες σκέψεις που θα κάνετε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στον Ταύρο, τονίζει την ανάγκη σας να βάλετε νέους στόχους, όνειρα και ενδιαφέροντα. Ίσως να βρεθείτε πιο κοντά με φίλους σας, που σας δένουν κοινές πορείες. Η κτητικότητα βέβαια θα είναι εκείνο που θα σας ταλαιπωρήσει ως ένα βαθμό, βάζοντας σε προβληματισμό την προσωπική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε ένα σημαντικό δημιουργικό έργο, που θα έχει απόλυτη επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Τα θέματα που θα λάμψουν σήμερα είναι αυτά των επαγγελματικών σας προσδοκιών. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα πορεία στα επαγγελματικά σας σχέδια, που το πιθανότερο είναι να σας αποφέρει ικανοποίηση. Φυσικά ο παράγοντας που έχει να κάνει με την υλική ασφάλεια δεν θα λείπει. Επίσης μπορεί να σας γίνει κάποια σημαντική πρόταση πάνω στον τομέα που ασχολείστε, με πολύ καλές προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία Σελήνη στον Ταύρο, δεν είναι για εσάς μια οποιαδήποτε Σελήνη. Είναι ένα ξεκίνημα σε θέματα που σας απασχολούν. Το λιγότερο που θα έχετε να αποκομίσετε από αυτό είναι, το ότι θα δείτε την ζωή σας με άλλα μάτια και θα χαράξετε νέους δρόμους. Σήμερα η αισιοδοξία δεν θα λείψει και θα μπορέσετε να προχωρήσετε με καλούς οιωνούς σε ότι περιμένει να γεννηθεί στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη, θα σας κάνει να αναζητήσετε την υλική αλλά και την συναισθηματική ολοκλήρωση. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να ξεκινήσετε κάποια εργασία που το μόνο κριτήριο είναι ο οικονομικός παράγοντας. Φυσικά και θα καλύψετε αυτή σας την ανάγκη αλλά μπορεί να μην είναι αυτό που σας ταιριάζει. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα καλύπτονται από μία ανεξέλεγκτη κτητικότητα που πρέπει να ελέγχεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να δείτε με άλλα κριτήρια μία προσωπική σας επιλογή ή ένα επαγγελματικό σας διάβημα. Θα πρέπει να ελέγχετε την τάση σας για ζηλοτυπία και κτητικότητα. Ίσως να μην μπορέσετε να δείτε με καθαρό τρόπο τα θέματα που αφορούν μια συνεργασία που σας έχει προβληματίσει πάρα πολύ καιρό. Αν σήμερα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάτι, έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να γίνει σε εντελώς νέες βάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον τομέα των επαγγελματικών σας, θα φροντίσει ώστε να έχετε νέες πολλά υποσχόμενες προτάσεις για εργασία με οικονομικά οφέλη. Βέβαια αν έχετε είδη μια εργασία που είστε ευχαριστημένοι, θα μπορέσετε να την οργανώσετε καλύτερα και να έχετε μεγαλύτερη απόδοση. Οι ιδέες που έχετε να παρουσιάσετε θα είναι πολύ σημαντικές και πιθανόν να γίνετε αναντικατάστατοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα ξεκινά μία περίοδος που θα σφραγίσει την συναισθηματική σας ζωή. Θα σας είναι πολύ δύσκολο πλέον να κρύψετε τα συναισθήματα σας από τους άλλους για τον άνθρωπό σας. Η Σελήνη σήμερα στον Ταύρο, θα ξεκινήσει πιο συνειδητά κάτι που θέλατε, αλλά δεν είχατε δει την σοβαρότητα του θέματος. Οι γονείς θα πάρουν από τα παιδιά τους μια μεγάλη ικανοποίηση που μπορεί να αφορά τις σπουδές τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο, θα σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους με οικογενειακά θέματα. Ανοίγει μια περίοδος που θα σας απασχολήσουν οι οικογενειακές υποθέσεις και πολύ πιθανόν να πρέπει να στηρίξετε δικούς σας ανθρώπους που σας έχουν απόλυτη ανάγκη. Σήμερα θα θελήσετε να μείνετε περισσότερες ώρες στο σπίτι, κάνοντας την προσωπική σας αυτοκριτική και αναλύοντας συμπεριφορές δικές σας και των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο, σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και σας βγάζει από το καβούκι σας. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να βρεθείτε με δικούς σας ανθρώπους που θα μοιραστείτε μαζί τους, προβληματισμούς που αφορούν την καθημερινότητα σας. Κάποια γραφειοκρατικά θέματα θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε αυτό το διάστημα και να βρείτε λύσεις σε θέματα νομικά.