Γκύζη: Επίθεση με μαχαίρι και απόπειρα βιασμού κοντά στη ΓΑΔΑ!

 
Γκύζη: Επίθεση με μαχαίρι και απόπειρα βιασμού κοντά στη ΓΑΔΑ!

Ενημερώθηκε: 12/04/18 - 12:06

Γκύζη: Επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο που αποπειράθηκε να την βιάσει δέχθηκε μία γιατρός, το βράδυ της Τετάρτης, μόλις λίγα μέτρα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού στου Γκύζη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 9μ.μ. Το θύμα είναι μία οδοντίατρος που εργάζεται στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά μετά τη σεξουαλική επίθεση από άνδρα αγνώστων στοιχείων, που διέφυγε και παραμένει ασύλληπτος μέχρι αυτή την ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Σάλος! Υπόθεση βιασμού ηλικιωμένης από 17χρονο!

Η γυναίκα έφυγε μετά τη δουλειά της στο νοσοκομείο για πάει στο σπίτι της όταν μόλις λίγα μέτρα παρακάτω δέχτηκε την επίθεση νεαρού άνδρα που την πέταξε στο έδαφος και την ακινητοποίησε υπό την απειλή μαχαιριού. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο άνδρας της έβγαλε το εσώρουχο και επιχείρησε να την βιάσει.

Όταν εκείνη αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε με το μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Τελικά η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει ενώ εκείνος διέφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του. Μετά την επίθεση, η νεαρή οδοντίατρος επέστρεψε αμέσως στο νοσοκομείο που εργαζόταν για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες και, αμέσως μετά, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Οι αρχές προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη και του συνεργού του, αξιοποιώντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω εμπορικών καταστημάτων.