Πυρκαγιές στην Ηλεία: Λιποθύμησε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος-Αρνείται τις μομφές

 
Πυρκαγιές στην Ηλεία: Λιποθύμησε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος-Αρνείται τις μομφές

Ενημερώθηκε: 17/04/18 - 16:43

Οι πυρκαγιές που προκλήθηκαν στη Φρίξα Ηλείας έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του πανελληνίου, αφού απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές, ενώ μετά την εύρεση του κατηγορούμενου, ο ίδιος αρνείται όσα του επιρρίπτονται, ενώ ενώπιον του δικαστηρίου αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Όπως ανέφερε ο Δικηγόρος του Κατηγορούμενου, κος Γιάννης Μαρδάκης "οι κατηγορίες είναι εμπρησμός από αμέλεια από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος για άνθρωπο ή ξένα πράγματα και εμπρησμός δάσους από αμέλεια.

Πύργος: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο φωτιάς στην περιοχή της Φρίξας

Διαβάστε ακόμα: 

Οι κατηγορίες αυτές δεν στέκουν, ειναι αίολο το κατηγορητήριο, δεν σχετίζεται με τον εμπρησμό που έλαβε χώρα στις 15/4/18. Ξεκίνησε από κάποιο άλλο γεγονός το οποίο θα αποδειχθεί κατά την ακροαματική διαδικασία. Από στοιχεία που υπάρχουν δεν υπάρχουν οι ενδείξεις ή αποχρώσεις που να καταδεικνύουν τον εντολέα μου σαν αυτόν ο οποίος έβαλε τη φωτιά. Ο εντολέας μου αρνείται την κατηγορία πλήρως και δεν υπάρχουν οι ενδείξεις ή αποχρώσεις που τον καταδεικνύουν ως το πρόσωπο που έβαλε τη φωτιά" κατέληξε ο κος Μαρδάκης .

Σημειώνεται πως οι κατηγορίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος.