O πρίγκιπας Κάρολος στην Κρήτη - Αυτό είναι το πρόγραμμα του

 
O πρίγκιπας Κάρολος στην Κρήτη - Αυτό είναι το πρόγραμμα του

Ενημερώθηκε: 24/04/18 - 22:56

Την Κρήτη πρόκειται να επισκευθεί στις 11 Μαΐου ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου, Κάρολος της Αγγλίας και θα συνοδεύεται από τη σύζυγο του Καμίλα για τουρισμό!

Μινωικό Ανάκτορο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, εκτός την επίσκεψη του στις Αρχαιότητες της Κνωσού, και την επίσκεψη στο , ο διάδοχος του Βρετανικού Θρόνου έχει ζητήσει να δει και πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive ο ίδιος ζήτησε από τη Βρετανική Πρεσβεία να συναντήσει κατά την παραμονή του στο Ηράκλειο μια δομή με μετανάστες που φιλοξενούνται στην περιοχή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Μουσείο για την Τροία 15 εκατ. στην Τουρκία (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ετσι, μετά την επίσκεψη του στις Αρχαιότητες της Κνωσού, ο Κάρολος θα μεταβεί στις Αρχάνες και στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, όπου θα ενημερωθεί από τη Διοίκηση της για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τους πρόσφυγες. Ο διάδοχος του θρόνου θα δει και εργαζόμενους που ασχολούνται με την φροντίδα και την διαχείριση των προσφύγων.

Βάρος στις συναντήσεις αυτές θα δοθεί στην υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και τον αθλητισμό των προσφύγων και στη συνέχεια, μαζί με την Καμίλα θα έχει στο χώρο του παλαιού σχολείου των Αρχανών συνάντηση 6 διαφορετικών ομάδων προσφύγων, 6 ατόμων η καθεμία που θα τους δει για περίπου 6- 7 λεπτά την καθεμία.

Πηγή: cretalive.gr