Survivor: Ποιος κερδίζει σήμερα (07/05) το έπαθλο

 
Survivor: Ποιος κερδίζει σήμερα (07/05) το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 07/05/18 - 10:35

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο του reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Διάσημοι

Μαχητές

και θα τα δώσουν όλα σε ένα απαιτητικό αγώνισμα που θα γίνει υπό καταρρακτώδη βροχή, για να κερδίσουν ένα μεγάλο έπαθλο. Πιο συγκεκριμένα ο νικητής θα πάει μια απολαυστική κρουαζιέρα στον Άγιο Δομίνικο, η οποία θα περιέχει και μπόλικο φαγητό.

Μαχητές

Μετά τα όσα έγιναν χθες οι δυο ομάδας είναι σε μια περίεργη κατάσταση. Οι φαίνεται πως έχουν αφήσει πίσω τους τις κακές στιγμές και πλέουν διεκδικούν και παίρνουν νίκες με ανεβασμένη ψυχολογία. Από την άλλη οι Διάσημοι δεν φαίνονται να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχουν υποστεί διαδοχικές ήττες και τίποτα δεν θυμίζει την ομάδα που βλέπαμε λίγες εβδομάδες πριν που δεν άφηνε κανένα έπαθλο να χαθεί.

Survivor

Ντάρια Τουρόβνικ

Κατερίνα Δαλάκα

Επίσης στο επεισόδιο της Κυριακή είδαμε και τον τελικό στον αγώνα με τα σύμβολα του που μετά από μια συγκλονιστική μάχη νικητές ήταν ο Γιάννης Τσίλης για τους άνδρες και ηγια τις γυναίκες. Οι δυο παίκτες αναχώρησαν αμέσως για το αεροδρόμιο, προκειμένου να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, ώστε να συναντήσουν για λίγη ώρα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο αγώνισμα μεγάλο φαβορί ήταν η η οποία ηττήθηκε αν και είχε μεγάλο προβάδισμα έναντι των άλλων γυναικών. Μάλιστα μετά το τέλος του αγωνίσματος δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει συμβεί, ενώ ξέσπασε και σε κλάματα.

Ποιος θα κερδίσει λοιπόν το σημερινό έπαθλο του Survivor; Διάσημοι ή Μαχητές; Υπομονή μέχρι το βράδυ.

Για διαρροές (spoiler) που ενδεχομένως να προκύψουν θα σας ενημερώσουμε άμεσα.