Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία μέχρι το τέλος της εβδομάδας

 
Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Ενημερώθηκε: 08/05/18 - 13:59

Καιρός: Άστατος θα είναι τις επόμενες ημέρες, ενώ με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχείαη αστάθεια φαίνεται να περιορίζεται το Σαββατοκύριακο στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα.

βροχές

καταιγίδες

χαλαζοπτώσεις

Τοπικές ή θα σημειώνονται κατά κύριο λόγο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από τοπικές και πρόσκαιρα θυελλώδεις ανέμους.

Σημαντικό αναμένεται να είναι το ολικό ύψος βροχής τις επόμενες ημέρες έως και το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαΐου 2018, με τα μεγαλύτερα ύψη να εντοπίζονται στα βόρεια ηπειρωτικά (βλ. Πίνακα).

Εκτιμώμενο συνολικό ύψος βροχής αθροιζόμενο διαδοχικά ανά ημέρα με έναρξη την Τρίτη 08/05 έως τέλος της Παρασκευής 11/05/2018

Τα φαινόμενα την Τρίτη 8 Μαΐου φαίνεται να επηρεάζουν μεγάλο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας(συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), ενώ την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 φαίνεται να περιορίζονται κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά (συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής) (βλ. Χάρτες).

Αναμενόμενα ύψη βροχής σε διάστημα τριών ωρών κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών ωρών της (αριστερά) Τρίτης 8 Μαΐου και της (δεξιά) Τετάρτης 9 Μαΐου 2018.

Δείτε στον χάρτη την εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες