Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (22/05) το έπαθλο

 
Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (22/05) το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 22/05/18 - 12:01

Survivor: Σήμερα στο reality επιβίωσης θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Διάσημοι

Μαχητές

και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το έπαθλο της επικοινωνίας το οποίο υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι πολύ μεγάλο. Γιατί το λέμε αυτό; Σύμφωνα μεδιαρροές (spoiler) υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο οι συγγενείς των παικτών και οι νικητές σήμερα να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Προσοχή όμως γιατί κάτι τέτοιο ακόμη δεν επιβεβαιώνεται και κυκλοφορεί σε επίπεδο φημών.

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Διάσημοι και Μαχητές στο επεισόδιο της Δευτέρας έγιναν μια ομάδα και αντιμετώπισαν την ομάδα του Survivor της Κολομβίας. Όπως σας είχαμε ενημερώσει με διαρροή (spoiler) από νωρίς τι πρωί της Δευτέρας οι Κολομβιανοί ήταν τα φαβορί για το νίκη κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο αγώνισμα αφού κέρδισαν την ελληνική ομάδα σχετικά εύκολα. Οι νοτιοαμερικάνοι είχα ν φτάσει σε σημείο να κερδίζουν 9-1 με τον τελικό σκορ του αγώνα να είναι 10-6.

Φυσικά στην ελληνική ομάδα μετά το αγώνισμα ξέσπασαν κόντρες με την μια ομάδα να ρίχνει την ευθύνη για τη βαριά ήττα στην άλλη. Όπως καταλαβαίνετε το σημερινό επεισόδιο αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς οι ψυχροπολεμική κατάσταση στην παραλία είναι σίγουρο ότι θα φέρει νέες διαμάχες.

Διάσημοι

Σήμερα λοιπόν στο αγώνισμα της επικοινωνίας οι θα πρέπει να κερδίσουν αν θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, αγωνιστικά. Οι διαδοχικές ήττες από τη μέρα που άλλαξαν οι ομάδες έχουν ρίξει την ψυχολογία τους ενώ πλέον θεωρούνται ως η πιο αδύναμοι παίκτες. Το σημερινό αγώνισμα είναι ια καλή αφορμή για μια δυναμική επιστροφή. Από την άλλη οιΜαχητές έχουν το αγωνιστικό και ψυχολογικό αβαντάζ μετά τις απανωτές νίκες. Έχουν πάρει όλα τα έπαθλα μέχρι τώρα και θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία. Θα τα καταφέρουν; Υπομονή μέχρι το βράδυ.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σε λίγο θα σας δώδουμε τις διαρροές (spoiler) για το σημερινό αγώνισμα.