Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε σήμερα (17/6) το έπαθλο έκπληξη

 
Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε σήμερα (17/6) το έπαθλο έκπληξη

Ενημερώθηκε: 17/06/18 - 22:52

Survivor

Διάσημοι

: Τίποτε δεν έδειχνε στο ξεκίνημα του αγωνίσματος ότι θα εξελιχτεί σε ένα από τα πιο συναρπαστικά «ντέρμπι» του Survivor 2. Για περίπατο ξεκίνησαν οι με τους Τσίλη, Μελίνα, Χάρη, Βιργινία να κάνουν με μια ανάσα το 4-0 για τους Διάσημους.

Διάσημοι

Όλα έδειχναν ότι θα είναι οι αυτοί πουθα κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου άνεσης με ένα επαθλο έκπληξη το οποίο για πρώτη φορά δίνεται, ένα ...βραχιόλι ο καθένας. Ενα βραχιόλι όμως καθόλου συνηθισμένο μιας και πρόκειται για το βραχιόλι i-bank Payband της Εθνικής με το οποίο μπορούν να πάνε στο σούπερ μάρκετ για ψώνια, εχοντας στη διάθεση τους το ποσό των 1.000 πέσος (80 ευρώ) Ποσό ικανό για να πάρουν εφόδια απαραίτητα για μια εβδομάδα.

Ηλία

Εύη

Νικόλα

Στο 4-0 ήταν που αντέδρασαν οι Μαχητές κάνοντας το 4-3 με τον , τον Νικόλα και την . Έτσι πόντο πόντο φτάσαμε στο 6-6, η πρώτη ισοπαλία στο παιχνίδι. Πόντο πόντο, στο 7-7, 8-8, με τη Μελίνα και το Χάρη να δίνουν τις δύο νίκες για τους Διάσημους και τον Ηλία με τον για τους Μαχητές.

Στο πιο κρίσιμο σημείο υτου αγώνα η Εύη δίνει το προβάδισμα στους Μαχητές με 9-8 και όλα δείχνουν ανατροπή και κατάκτηση επάθλου από τους Μαχητές. Ηλίας και Χάρης στο στίβο για το γύρο πυο θα κρίνει το παιχνίδι και ο Ηλίας κάνει το 10-7 για τους Μαχητές.