Nomads: Ποιος κερδίζει σήμερα (12/10) τον αγώνα ασυλίας;

 
Nomads: Ποιος κερδίζει σήμερα (12/10) τον αγώνα ασυλίας;

Ενημερώθηκε: 12/10/18 - 10:43

Nomads: Το βράδυ της Πέμπτης έκανε πρεμιέρα από την Μαδαγασκάρη ο δεύτερος κύκλος του reality επιβίωσης.

Σάββας Πούμπουρας

Το τοπίο του εξωτικού μέρους είναι εντυπωσιακό, ενώ οι καιΓιώργος Λέντζας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο πρώτο επεισόδιο, προσπαθώντας να μας εξηγήσουν τις διαδικασίες του παιχνιδιού, καθώς η παραγωγή το έχει διαφοροποιήσει σημαντικά σε σχέση με τον πρώτο κύκλο.

Λεμούριους

Με την έναρξη τους επεισοδίου οι παίκτες των δυο ομάδων έπεσαν κυριολεκτικά στα βαθιά, αφού έπρεπε να πηδήξουν από τις βάρκες που είχαν επιβιβαστεί και να φτάσουν στην παραλία του πρώτου αγωνίσματος. Οι δυο που έφτασαν πρώτοι ήταν και οι αρχηγοί των δυο ομάδων για την πρώτη εβδομάδα. Εν συνεχεία παρακολουθήσαμε του και τους κροκόδειλους να αγωνίζονται για την επικράτεια. Οι νικητές ήταν οι Λεμούριοι με σκορ 10-3 κάτι που επιβεβαίωσε τη διαρροή (spoiler) που σας είχε δώσει το Thepressroom.gr. Έτσι λοιπόν οι ηττημένοι κροκόδειλοι κατέληξαν στην αφιλόξενοι Σαβάνα, μια άγονη περιοχή, χωρίς τροφή και νερό, ενώ από την αρχή έπρεπε να μεριμνήσουν για να κατασκευάσουν την καλύβα στην οποία θα μείνουν την πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού.

Το μόνο που τους έχει δοθεί από την παραγωγή είναι μια μικρή ποσότητα ρυζιού και λίγο αλεύρι. Με λίγα λόγια θα πάει η πείνα σύννεφο! Από την άλλη οι νικητές λεμούριοι πήγαν στο νησί, μια μαγευτική τοποθεσία εφοδιασμένη με όλες τις ανέσεις και με μαγική θέα στη θάλασσα.

Nomads

Σήμερα το βράδυ στο θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας. Λεμούριοι και κροκόδειλοι θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να αποφύγουν τις διαδικασίες των ψηφοφοριών, και των μονομαχιών την πρώτα κιόλας εβδομάδα. Θα καταφέρουν οι ξεκούραστοι και χορτασμένοι λεμούριοι να πάρουν την πρώτη νίκη, ή οι κροκόδειλοι θα έρθουν με φόρα από τη σαβάνα και θα κερδίσουν;

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα σας δώσουμε τις διαρροή (spoiler) σχετικά με την ομάδα που κερδίζει.