Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 13 Νοεμβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 13 Νοεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 13/11/18 - 00:06

H Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 13 Νοεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ: Μία σχετικά ρευστή μέρα, με πολλές εναλλαγές στην διάθεση και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Μην πιέζετε τα πράγματα, να γίνουν όπως θα θέλατε, γιατί θα απογοητευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπορείτε εύκολα να διαισθανθείτε τις σκέψεις των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας και εκείνα που πρεσβεύουν. Έτσι σίγουρα δεν θα πέσετε σε λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μία μέρα που οι οικονομικοί παράγοντες θα παίξουν βασικό ρόλο στις σχέσεις σας. Χρήματα που θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση και προγραμματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα θα έχετε μία υποτονική μέρα, που θα πρέπει να την χειριστείτε με έξυπνο τρόπο, βάζοντας σε προτεραιότητα την προσωπική σας ηρεμία.

ΛΕΩΝ: Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα, ολοκληρώνοντας μία σημαντική περίοδο πάνω σε αυτόν τον τομέα. Το βράδυ θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε τόσα πολλά πράγματα να κάνετε και σήμερα, που μάλλον το 24ωρο δεν σας φτάνει. Έχετε όμως μία ζεστή αγκαλιά να σας περιμένει, μετά από μια κουραστική μέρα.

ΖΥΓΟΣ: Με καλή διάθεση θα ξεκινήσει η μέρα σας, κάτι που θα σας κάνει να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις γκρίζες σκέψεις. Βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από άτομα που σας αποπροσανατολίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είστε αρκετά πιεσμένοι με ένα θέμα που σας απασχολεί, τόσο που θα ανατρέξετε σε κάποιες λάθος αποφάσεις, που σίγουρα δεν θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά σε τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από το ξεκίνημα της μέρας, θα έχετε μία επιθυμία να κάνετε νέα βήματα στην συναισθηματική σας ζωή. Πρόσωπα που μπλοκάρουν την ανάπτυξη σας και δεν σας αφήνουν να ανασάνετε, δεν έχουν καμία θέση στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν και κάποια πράγματα έχουν ολοκληρωθεί και έχουν πάρει μία καλή σειρά, εσείς δεν έχετε βρει ακόμη την ηρεμία που θα θέλατε. Φροντίστε να μην έχετε καυστικό λόγο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μία θετική μέρα για σας, όπου θα θελήσετε να αναπτύξετε την κοινωνικότητα σας και να απομακρυνθείτε από λάθος άτομα. Θέματα εργασιακά ολοκληρώνονται με επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσωπικές και επαγγελματικές θα είναι οι βλέψεις σας σήμερα, κάτι που θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια, όταν τα πράγματα δεν θα είναι όσο θα θέλατε θετικά. Το βράδυ αποζητάτε την απομόνωση σας.