Ελένη Τοπαλούδη: Οι αποκαλυπτικοι διάλογοι λίγο πριν την δολοφονία

 
Ελένη Τοπαλούδη: Ηχητικό ντοκουμέντο: Οι δράστες μοιράζονταν τις κοπέλες-Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την δράση και το ποιόν των κατηγορούμενων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 10/12/18 - 21:51

Ελένη Τοπαλούδη: Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την δράση και το ποιόν των κατηγορούμενων για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

Σειρά είχε η μαρτυρία μίας πρώην συντρόφου του 19χρονου, με την οποία επικοινώνησε ο 21χρονος φίλος του λίγο πριν τη δολοφονία της Ελένης. Οι δύο φίλοι συνήθιζαν να μοιράζονται τα κορίτσια σύμφωνα με τα όσα λέει η πρώην του 19χρονου και τώρα ήταν η σειρά του 21χρονου να προσεγγίσει την πρώην του φίλου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ

Σύμφωνα με τα όσα είπε η πρώην σύντροφος του 19χρονου, εκείνος ήταν “επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με την σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Είχε σηκώσει χέρι και σε μια άλλη κοπέλα…”. Μάλιστα η ίδια η κοπέλα αποκάλυψε ότι είχε μαζί της ένα μαχαίρι για αυτοάμυνα.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι

Η κοπέλα αποκαλύπτει ότι οι δύο φίλοι είχαν προσπαθήσει να βγουν με εκείνη λίγο πριν την δολοφονία. Συγκεκριμένα, την είχε καλέσει ο 21χρονος φίλος του πρώην της, ζητώντας της επίμονα να τον συναντήσει έξω από ένα σχολείο.

– Έλα στο 2ο
– Γιατί να έρθω;
– Για να με γνωρίσεις
– Δε θέλω να σε γνωρίσω
– Να σε πάρω άλλη φορά; Πιο μετά;
– Όχι καλύτερα να μη με πάρεις.
– Γιατί κούκλα; Με το αγόρι σου είσαι;
– Δεν είμαι με το αγόρι μου, με την φίλη μου είμαι.
– Εντάξει, γιατί να μη σε ξαναπάρω;
– Γιατί έχω σχέση και δεν ασχολούμαι και δε σε ξέρω κιόλας.
– Δε θέλεις;
– Δε θέλω.
– Εγώ όμως θέλω.
– Εντάξει, δεν γίνεται με το ζόρι.
– Να πάμε καμιά βόλτα, να γνωριστούμε.
– Σου απάντησα. Δεν θέλω!

Ακούστε τις αποκαλυπτικές συνομιλίες από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ant1: