Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα ο Νάναλι

 
Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα ο Νάναλι

Ενημερώθηκε: 07/01/19 - 18:44

Στον Παναθηναϊκό άφησαν πίσω τους την περίπτωση Κιλπάτρικ και ήδη ψάχνουν να δουν πώς θα ενισχυθούν το συντομότερο δυνατόν, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Euroleague.

Ήδη υπάρχει μία περίπτωση, που έχει ξεχωρίσει τις τελευταίες ώρες. Ο λόγος για τον Τζέιμς Νάναλι. Ο Αμερικανός έμεινε ελεύθερος από τους Minnesota Timberwolves και βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της επιστροφής του στην Ευρώπη.

Φυσικά, ο 29χρονος άσος έχει περάσει για μια διετία από το... σχολείο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε, με τη φανέλα της οποίας πήγε σε δύο Final Four και πήρε τον τίτλο της Euroleague το 2017. Την περσινή σεζόν (2017-18) στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ο Αμερικανός σούταρε με το... μαγικό 55,4% στα τρίποντα και η περίπτωσή του ήταν δεδομένο πως θα άρεσε σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Νάναλι προτάθηκε και εξετάζεται από το «τριφύλλι», στο οποίο και αρέσει. Γνωρίζει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, είναι καλός αμυντικός, έχει το βασικό στοιχείο που λείπει από τους πρωταθλητές Ελλάδας (σουτ έξω από τα 6,75μ.) και είναι προσιτός οικονομικά.

Έτσι, πρόκειται για μια υπόθεση που «παίζει» σοβαρά και θα μπορούσε να ταιριάξει στο «πράσινο» ρόστερ. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν το όνομά του είχε «ακουστεί» και για τον Ολυμπιακό, αλλά και για άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μπασκόνια.