Κόβεται το Survivor και…αλλάζει λόγω τηλεθέασης;

 
Κόβεται το Survivor και…αλλάζει λόγω τηλεθέασης;

Ενημερώθηκε: 12/02/19 - 14:56

Εδώ και αρκετές μέρες από το Thepressroom.gr σας έχουμε δώσει όλο το παρασκήνιο για το Survivor και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Στην Ελλάδα το project Ελλάδα – Τουρκία δεν βρίσκει ανταπόκριση κάτι που συμβαίνει όμως και στην γειτονική χώρα όπου το reality επιβίωσης είναι κάτι σαν εθνικό σπόρ. Οι συσκέψεις στο Φάληρο με την παραγωγή του παιχνιδιού είναι συνεχής και αναζητούνται λύσεις για να σωθεί παρτίδα.

Διάσημοι

Μαχητών

Τα νούμερα είναι τόσο χαμηλά που ο σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ατζούν Ιλιτζαλί εξετάζει το ενδεχόμενο να κοπεί το Survivor με την συγκεκριμένη μορφή και να γυρίσει άμεσα στην παλιά δοκιμασμένη συνταγή εναντίον . Αυτό φυσικά θα είναι μια ξεκάθαρη προσωπική ήττα για τον Τούρκο παραγωγό ο οποίος είχε ποντάρει πολλά στις φετινές του επιλογές.

Ατζούν Ιλιτζαλί

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη η παραγωγή του παιχνιδιού έχει κάνει ανεπίσημα κάποιες επαφές με celebrities για να μπουν άμεσα στο παιχνίδι. Εξάλλου εδώ και μέρες ακούγεται έντονα το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Πάντως το πιο πιθανό είναι οι Διάσημοι να ενισχύσουν το σχέδιο Ελλάδα – Τουρκία και το παιχνίδι να μην επιστρέψει άμεσα σε Διάσημους εναντίον Μαχητών. Για να δούμε αν τελικά θα επιβεβαιωθούν οι φήμες ή αν ο θα επιμείνει στο αρχικό του πλάνο με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει.