Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα για Survirvor και Τανιμανίδη που... δεν έπεισε κανέναν! (video)

 
Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα για Survirvor και Τανιμανίδη που... δεν έπεισε κανέναν! (video)

Ενημερώθηκε: 02/04/19 - 20:30

Χριστίνα Μπόμπα: Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη επιχείρησε να «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις για τα ιδιαίτερα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Survivor, που αγγίζουν «πολικές θερμοκρασίες».

Χριστίνα Μπόμπα

Σάκης Τανιμανίδης

Η βρέθηκε στα φετινά Madwalk και ρωτήθηκε ευθέως από δημοσιογράφο της εκπομπής Happy Day, εάν ο είναι «συννεφιασμένος» με τις φετινές πολύ κακές επιδόσεις του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

στον σταθμό του Φαλήρου το «φυσάνε και δεν κρυώνει»

Ατζουν Ιλιτζαλί

«Ο Σάκης δεν είναι συννεφιασμένος λόγω των νούμερων του Survivor... Το Survivor είναι ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα, που έχει η τηλεόραση αυτή τη στιγμή και εννοείται ότι κάθε χρόνο δεν είναι το ίδια», είπε η Μπόμπα με γλώσσα που πήγαινε «ροδάνι», την ώρα που η στάση του σώματος της έδειχνε ότι προφανώς και η ίδια... είχε κάνει αρκετές πρόβες στον καθρέφτη, για να πείσει ότι όλα πάνε καλά, την ώρα που με τις εμμονές του .

Τελεσίγραφο και πάνω χέρι του ΣΚΑΙ σε Ιλιτζαλί: Για να συνεχίσεις...

Διαβάστε σχετικά: 

Την ώρα που, δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, περιμένουν πως και πως την λήξη του κουραστικά επαναλαμβανόμενου τηλεοπτικού προιόντος, προκειμένου να... ΜΗΝ ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Τούρκο παραγωγό.

Η μελαχρινή καλλονή απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με το εάν θα κάνει τελικά ταξιδιωτική εκπομπή με τον Σάκη Τανμιμανίδη, δείτε στο βίντεο τι απάντησε: