Ποιοι δημοσιογράφοι θα εμφανιστούν στη πρεμιέρα του νέου καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη-Όλα τα ονόματα

 
Ποιοι δημοσιογράφοι θα εμφανιστούν στη πρεμιέρα του νέου καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη-Όλα τα ονόματα

Ενημερώθηκε: 02/05/19 - 04:21

Νέο κανάλι Μαρινάκη: Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα του One tv, το νέο κανάλιτου Βαγγέλη Μαρινάκη. Με βάση τα πλάνα του Σταμάτη Μαλέλη που «τρέχει» το νέο κανάλι το πρόγραμμα έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί και θα είναι «βαρύ» ενημερωτικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, σε καθημερινή βάση από τις 16:00 έως τις 18:30 θα σχολιάζουν την επικαιρότητα οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βάσω Μητρομάρα και Θανάσης Φουσκίδης.

Ακολουθούν, έως τις 20:30 ο Γιώργος Παπαχρήστος και η Τζίνα Μοσχολιού.

Alter Ego

Από τις 20:30 έως τις 22:00 ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος με την υποστήριξη όλου του δημοσιογραφικού επιτελείου της θα παρουσιάζει τις ειδήσεις του One.

Στις 22:00 μέχρι τις 24:00 τη σκυτάλη παίρνουν ο Δημήτρης Μανιάτης και η Αθηναΐς Νέγκα, με μια εκπομπή απολογισμού της επικαιρότητας της ημέρας που τελειώνει.

Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σχόλια, αναλύσεις, πληροφορίες σε όλες τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων θα έχουν οι διευθυντές των εφημερίδων «Τα Νέα», Γιώργος Μαντέλας και «Βήμα», Αντώνης Καρακούσης, καθώς και όλα τα επιτελικά στελέχη του Ομίλου του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA

Την εθύνη του project έχει -όπως είπαμε και πιο πάνω- ο Σταμάτης Μαλέλης, ενώ τη Διεύθυνση Σύνταξης στο νέο κανάλι θα έχει ο Ανδρέας Παναγόπουλος.

ΕΣΡ

Όπως είναι γνωστό μέχρι να οριστικοποιήσει το τη χορήγηση της έκτης άδειας εθνικής εμβέλειας στην εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη το One Tv, θα εκπέμψει μέσω διαδικτύου.

Αυτό το διάστημα, το ΕΣΡ εξετάζει τον φάκελο της «Alter Ego». Το επόμενο στάδιο θα είναι ο ενδελεχής έλεγχος του «πόθεν έσχες» και των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας.

ΠΗΓΗ: secretmedia.gr