Survivor spoiler: Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα (05/05) την ασυλία

 
Survivor spoiler: Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα (05/05) την ασυλία

Ενημερώθηκε: 05/05/19 - 11:45

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας.

Το περασμένο Σάββατο λευκή και μαύρη ομάδα πάλεψαν για την πρώτη νίκη η οποία κατέληξε με σκορ 10-7 στα χέρια των άσπρων.

Το χθεσινό επεισόδιο όμως σημαδεύτηκε από εντάσεις. Πιο συγκεκριμένα ο Χικμέτ μάλωσε με την Ρία την οποία αποκάλεσε «διπρόσωπη», για όσα έχει πει, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, κατά καιρούς για την Σαμπριέ.

«Μου είπε ότι δεν μπορώ να την αποκαλώ διπρόσωπη, αλλά της είπα ότι είναι. Μιλούσε πίσω από την πλάτη της Σαμπριέ αλλά τώρα της μιλάει. Μετά φύγαμε από εκεί και φώναξα την Αφροδίτη. Όταν προσπαθούσα να μιλήσω με την Αφροδίτη, ήρθε η Ρία και άρχισε να φωνάζει», είπε στην κάμερα ο Τούρκος παίκτης. Ο Χικμέτ εν συνεχεία προσπαθούσε να πει στην Ρια τη γνώμη του και αυτή τον ρωτούσε συνεχώς ποιο είναι το πρόβλημα. Τότε λοιπόν ο Χικμέτ της είπε «σκάσε». «Να σκάσω; Πρόσεχε Χικμέτ. Είμαι γυναίκα, δεν μπορείς να μου μιλάς έτσι. Σεβάσου τις γυναίκες. Κατανοητό; Μην μου το ξαναπείς αυτό» του απάντησε η θυμωμένη Ρία.

ασυλία

Survivor

Συμβούλιο του Νησιού

Σήμερα λοιπόν οι παίκτες θα πρέπει να αφήσουν τις εντάσεις και τους καυγάδες και να παλέψουν για την του . Αν κερδίσει η λευκή ομάδα θα κάνει το 2-0 και θα παραμείνει ήρεμη, κάτι όμως που θα στείλει τους «μαύρους» στο και την ψηφοφορία.

Ποιος θα κερδίσει; Ακόμη είναι νωρίς για να σας δώσουμε διαρροές (spoiler). Πάντως μπορούμε να εκτιμήσουμε ότι η άσπρη ομάδα θα μπει με τον αέρα του 1-0 στον στίβο και αυτό της δίνει ένα μικρό προβάδισμα. Αυτό όμως είναι δική μας εκτίμηση και όχι διαρροή (spoiler). Αργότερα θα σας μεταφέρουμε τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για τους νικητές, αλλά και για τους υποψήφιους προς αποχώρηση.