Μπαρτσελόνα για Σλούκα-Μιλουτίνοφ!

 
Μπαρτσελόνα για Σλούκα-Μιλουτίνοφ!

Ενημερώθηκε: 24/05/19 - 18:03

Πολύ δυνατά αναμένεται να μπει στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού η Μπαρτσελόνα. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Mundo Deportivo» οι Καταλανοί έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις σε Κώστα Σλούκα και Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Οι «μπλαουγκράνα» δίνουν «γη και ύδωρ» για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή γκαρντ, ο οποίος αποτελεί βασικό στόχο, για τη θέση του Τομάς Ερτέλ, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα της Καταλονίας λήγει τον Ιούνιο.

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, αλλά ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ, ο κάτοχος τριών τίτλων Euroleague (2012 & 2013 με τον Ολυμπιακό και 2017 με τη Φενερμπαχτσέ) έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης την εφετινή σεζόν, καθώς η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποκλείστηκε από τη συμπολίτισσά της, Αναντολού Εφές, στον ημιτελικό του φάιναλ φορ την περασμένη Παρασκευή (17/5) στη Βιτόρια.

Ο Σλούκας προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Ευρώπη, εφέτος, έχοντας μέσο όρο ανά αγώνα, 11,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ.

Η Μπαρτσελόνα όμως δεν σταματά εκεί που έχει στο στόχαστρό της και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ! Οι Καταλανοί έχουν καταθέσει στον παίκτη πρόταση για τριετές συμβόλαιο, που προβλέπει συνολικά απολαβές που θα αγγίζουν ή και θα ξεπερνούν τα 7 εκατ. ευρώ!

Ο Σέρβος σέντερ, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον Ολυμπιακό, όμως σε αυτό υπάρχει ΝΒΑ out, ρήτρα που προβλέπει πως οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση που τον αποκτήσουν φέτος οι Σαν Αντόνιο Σπερς, θα καρπωθούν περίπου 1,5 εκατ. δολάρια.

Η στάση του Ολυμπιακού στην πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Μιλουτίνοφ θα κρίνει και τις προθέσεις της διοίκησης για τη νέα σεζόν.