Σε απόγνωση η Στεφανίδου – Κλειστές οι πόρτες

 
Σε απόγνωση η Στεφανίδου – Κλειστές οι πόρτες

Ενημερώθηκε: 02/07/19 - 13:07

Η Τατιάνα Στεφανίδου την φετινή σεζόν δεν τα πήγε όπως θα ήθελε.

ΣΚΑΙ

Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό, αλλά οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες και η παρουσιάστρια δεν τις δικαίωσε. Πάντως, σημασία έχει ότι κατάφερε να κρατηθεί σε αξιοπρεπέστατα επίπεδα, σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση και όλα έδειχναν ότι θα συνεχίσει στο κανάλι του Φαλήρου. Οι καραμπόλες όμως φαίνεται ότι την αφήνουν εκτός , αν και έγιναν προσπάθειες από τα στελέχη του καναλιού να παραμείνει.

Όπως αναφέρει το tinasmess.gr από το κανάλι διέρρεαν ότι της έγιναν προτάσεις για άλλα προγράμματα, ακόμα και για reality τύπου My Style Rocks. Καμία από αυτές όμως δεν ήταν αρκετή να κρατήσει την Τατιάνα στον ΣΚΑΙ αφού, σύμφωνα με πληροφορίες τα προβλήματα ήταν οικονομικά. Κι αυτό γιατί ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις στην αρχή της σεζόν έλεγαν για διαφημιστικά έσοδα 1 εκατ. ευρώ τελικά η σεζόν κλείνει μετά βίας στα 300.000 ευρώ και το γυναικείο κοινό στο οποίο ήλπιζαν στον ΣΚΑΪ τελικά δεν ήρθε ποτέ.

ΑΝΤ1

ALPHA

OPEN

ΕΡΤ

Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα κατά την διάρκεια της σεζόν έγιναν από πλευράς καναλιού κάποιες εισηγήσεις περί της θεματολογίας της εκπομπής, οι οποίες όμως ποτέ δεν έγιναν δεκτές. Μετά από τα παραπάνω φαίνεται ότι για την Τατιάνα Στεφανίδου αρχίζει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος με τις επιλογές να έχουν λιγοστέψει επικίνδυνα.

Οι φήμες μπορεί να θέλουν την Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή της να μετακομίζει στο ONETV του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά εκεί οι σχέσεις είναι μάλλον πολεμικές θα έλεγα, ενώ και ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν έχει τις καλύτερες των σχέσεων με τον Ανδρέα Παναγόπουλο που τρέχει το κανάλι. Αρα μια πόρτα μείον. Οι φήμες όμως θέλουν την Τατιάνα να επιστρέφει και στον , όπου επίσης οι σχέσεις με τον Θοδωρή Κυριακού είναι κακές καθώς τόσο εκείνη όσο και ο Νίκος Ευαγγελάτος είχαν φύγει κάποτε τρέχοντας ενώ δεν υπάρχει και χώρος στο πρόγραμμα ούτε καν στο Σαββατοκύριακο όπως γράφτηκε. Στον κάτι πήγε να γίνει αλλά ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκλεισε κάθε πόρτα ή παράθυρο. Στο από την άλλη όσο κι αν αποχώρησε η Αλκηστη Μαραγκουδάκη με την οποία η Τατιάνα υπήρξε πυρ και μανία για τον τρόπο που της φέρθηκε γιατί άλλα της είχε τάξει κι άλλα έγιναν υπάρχει ακόμα ο Ιβάν Σαββίδης και το περιστατικό με τη Μακεδονία είναι ακόμα νωπό. Αρα το μόνο κανάλι που μένει είναι η , στο οποίο φαίνεται πως η ίδια πλέον έχει εναποθέσεις τις ελπίδες της.