Πανιώνιος: Παίρνει παίκτη από Λάτσιο!

 
Πανιώνιος: Παίρνει παίκτη από Λάτσιο!

Ενημερώθηκε: 04/07/19 - 16:06

Η χρονιά ξεκίνησε και επίσημα στον Πανιώνιο, με την πραγματοποίηση της πρώτης προπόνησης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την προηγούμενη Τρίτη.

Οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν πολύ καλά πως μπροστά τους έχουν μια σεζόν δύσκολη καθώς το -6 στη βαθμολογία, τους τοποθετεί ανάμεσα στις ομάδες-φαβορί για τον υποβιβασμό στη Super League 2.

Βέβαια στη Νέα Σμύρνη γνωρίζουν από δυσκολίες και εμφανίζονται έτοιμοι να «πολεμήσουν» μέχρι τέλους για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Και με γνώμονα αυτό συνεχίζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Έτσι, οι άνθρωποι του Ιστορικού εντόπισαν μια περίπτωση που ίσως αποδειχθεί «χρυσή» στο μέλλον, ανοίγοντας την πόρτα για μια σημαντική συνεργασία.

μπ

Συγκεκριμένα, οι Νεοσμυρνιοί βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Νίκου Μπαξεβάνου από τη Λάτσιο! Οι «κυανέρυθροι» ήρθαν σε συμφωνία με τους Ρωμαίους για την απόκτηση του νεαρού στόπερ με τη μορφή δανεισμού, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Μπαξεβάνος είναι διεθνής με την Εθνική U19 και πήγε στη Λάτσιο το 2016, προερχόμενος από τον Άρη. Την περασμένη σεζόν μέτρησε συνολικά 13 συμμετοχές (1 γκολ) με τη Β' ομάδα των «λατσιάλι».