Παναθηναϊκός: Αφήνει Στρέλνιεκς και φουλάρει για Φριντέτ!

 
Παναθηναϊκός: Αφήνει Στρέλνιεκς και φουλάρει για Φριντέτ!

Ενημερώθηκε: 07/07/19 - 15:48

Ανατροπή στον Παναθηναϊκό! Την ώρα που όλα έδειχναν πως ο Γιάνις Στρέλνιεκς θα υπογράψει στους "πράσινους", αυτοί αποφάσισαν να αλλάξουν γνώμη και να ψάξουν κάτι διαφορετικό και πιο... δυνατό.

Οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» έγιναν πιο... διστακτικοί στο να ολοκληρώσουν με επιτυχία την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς επέλεξαν να κινηθούν σε διαφορετική κατεύθυνση, παρά το γεγονός πως ο Λετονός γκαρντ είχε ουσιαστικά συμφωνήσει.

Μάλιστα η… ρελάνς από το «τριφύλλι» έρχεται από το NBA, με τον Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν καταθέσει μεγάλη πρόταση στον Αμερικανό σούπερ σκόρερ και περιμένουν την απάντησή του. Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Φριντέτ «μάτωνε» τα καλάθια στο κινεζικό πρωτάθλημα, όπου φέτος ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας κατά μέσο όρο 36 πόντους, 5,6 ριμπάουντ, 5,3 ασίστ και 2,6 κλεψίματα.

Προς το τέλος της χρονιάς, ο 30χρονος γκαρντ κατάφερε την επιστροφή του στο ΝΒΑ, για λογαριασμό των Phoenix Suns, με τους οποίους πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε έξι ματς.

Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ ήταν έτοιμος να αγωνιστεί στο Summer League του ΝΒΑ με τους Warriors, αλλά ύστερα από λίγο απέσυρε τη συμμετοχή του, αφού σύμφωνα με τον Τύπο των ΗΠΑ δεν ήθελε να διακινδυνέψει κάποιον τραυματισμό, καθώς έχει στα χέρια του προτάσεις από διάφορες ομάδες.