Ομόφωνα ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση Τοπαλούδη

 
Ομόφωνα ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση Τοπαλούδη

Ενημερώθηκε: 15/05/20 - 16:24

Ομόφωνα ένοχοι για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση Τοπαλούδη.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε την ετυμηγορία του επί της ενοχής των δύο νεαρών κατηγορουμένων και η διαδικασία συνεχίζεται με το αν θα αναγνωριστούν ή όχι ελαφρυντικά ώστε να ανακοινωθεί η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου επί των ποινών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία καθυστέρησε καθώς η εισαγγελέας εμφανίστηκε αργά στο δικαστήριο και μάλιστα κατά την είσοδό της καταχειροκροτήθηκε.

Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης 

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχτηκαν στη δικαστική αίθουσα την ώρα που αγόρευε ο συνήγορος του 23χρονου Ροδίτη, ζητώντας την αναγνώριση ελαφρυντικών.

Ελένης

Τότε ήταν που η μητέρα της ξέσπασε φωνάζοντας: «Δε γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυντικό 17 χρονών ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου».

Η μητέρα αποχώρησε από την αίθουσα κλαίγοντας με την ακροατήριο να την χειροκροτεί. Μάλιστα έξω από το δικαστήριο έχουν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα που φωνάζουν συνθήματα στη μνήμη της αδικοχαμένης κοπέλας.