Ιωάννα Πηλιχού: «Δέχτηκα επίθεση μέσα από ένα τρέιλερ λίγων δευτερολέπτων»

 
Ιωάννα Πηλιχού: «Δέχτηκα επίθεση μέσα από ένα τρέιλερ λίγων δευτερολέπτων»

Ενημερώθηκε: 29/07/20 - 12:38

Η Ιωάννα Πηλιχού απαντάει για τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τη συμμετοχή της σε ταινία Σκοπιανής παραγωγής.

ταινία

Μακεδονικό

Η ηθοποιός μίλησε στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην όπου πρωταγωνίστησε. Ο λόγος για το «Mocking Of Christ». Μια ταινία που έθιγε το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων σε Μακεδονία, πριν από δύο χρόνια και την στιγμή που στη χώρα μας υπήρχαν πολλές αντιδράσεις για το .

Η ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι όταν δεν έχεις δει κάτι δεν μπορείς να το κρίνεις. Από ένα πολύ μικρό τρέιλερ βγήκαν διάφορα συμπεράσματα τα οποία δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της ταινίας που πρόκειται για μια ιστορία αγάπης. Μέσα από ένα τρέιλερ λίγων δευτερολέπτων δέχτηκα αυτήν την επίθεση. Προτείνω λοιπόν σε όσους με έκριναν να δούνε πρώτα την ταινία και μετά να εκφράσουν άποψη. Αφετέρου εγώ έκανα απλά έναν ρόλο ως ηθοποιός, δεν συμμετείχα σε κάποιο ιστορικό ντοκιμαντέρ. Ήταν απλά ένας ρόλος που έπαιξα».

Ο Συλλέκτης

Αργύρη Αγγέλου

Η Ιωάννα Πηλιχού, μίλησε ακόμη και για την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί αυτό τον καιρό "", η οποία παίζεται στο καλοκαιρινό θέατρο «Αθηνά», με συμπρωταγωνιστή τον και σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των συντελεστών της παράστασης και είπε συγκεκριμένα: «Είναι πολύ σημαντικό ότι η παραγωγή και οι άνθρωποι του θεάτρου μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Είναι ευλογία για εμάς ότι παρά τις δυσκολίες που περνάμε, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την παράσταση και φεύγει ευχαριστημένος από το θέατρο».

Ευτυχισμένοι Μαζί

Γιάννη Μπέζο

Επιπλέον, ανέφερε πως είναι σε μία ώριμη φάση της ζωής της καλλιτεχνικά και προσωπικά. Ακόμη, αναφέρθηκε στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά, το "", λέγοντας ότι ήταν «ευλογία» και σημειώνοντας ότι με τον δεν έχει τύχει να συνεργαστούν ξανά, ωστόσο τον εκτιμά απεριόριστα.