Ο «Bachelor» Βασιλάκος αποκάλυψε ότι θέλει η γυναίκα του να είναι στα πρότυπα της… πεθεράς της

 
Ο «Bachelor» Βασιλάκος αποκάλυψε ότι θέλει η γυναίκα του να είναι στα πρότυπα της… πεθεράς της

Ενημερώθηκε: 16/11/20 - 14:31

Ο εθνικός μας εργένης (τρομάρα του) θέλει να μείνει εκτός Αθηνών και να ανοίξει τη δική του επιχείρηση στην Αμοργό. Ο κύριος «Bachelor» του Alpha Παναγιώτης Βασιλάκος εξομολογήθηκε, λοιπόν, πολλά και διάφορα στο «Happy Day».

«Δεν έχω μεγαλώσει ούτε πολύ δύσκολα ούτε πολύ εύκολα. Ήμασταν μια οικογένεια μεσαίας τάξης, αλλά αυτό που μας έχει σώσει είναι ότι είμαστε δεμένοι. Είμαι το παιδί που πέρναγα τα περισσότερα καλοκαίρια στη Μάνη και η αδελφή μου στην Αμοργό. Θεωρώ τη Μάνη δεύτερό μου σπίτι. Ίσως ζήσω μόνιμα εκεί όταν μεγαλώσω» είπε και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά μου, έχω πάθος με αυτή. Επιτέλους, θα κτίσω τα δικά μου κτίρια στην Αμοργό»! Όσο για το κεφάλαιο γάμος και την απόκτηση παιδιών είπε χαρακτηριστικά: «Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου παντρεμένο με παιδιά. Είναι όμορφο να προσπαθείς να μεγαλώσεις μια ψυχή και να της δώσεις σωστές βάσεις».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη μητέρα του, στα πρότυπα της οποίας επιθυμεί να είναι και η γυναίκα της ζωής του: «Μέσα από τις σχέσεις μου κατάλαβα τι θέλω στη ζωή μου και δεν απέχει πολύ από το πρότυπο της μητέρας μου. Είναι μια ήρεμη γυναίκα, κούκλα, πολύ εργατική, είναι πολύ αφοσιωμένη στα παιδιά της και στα εγγόνια της, στον άντρα της. Θέλω να βρω μια γυναίκα στα πρότυπα της μητέρας μου».

Espresso

Πηγή:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ