Αυτό είναι το ριάλιτι που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

 
Μία είδηση «βόμβα» η οποία αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο έγινε γνωστή πριν από λίγη ώρα, αφήνοντας μας όλους έκπληκτους. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ένα νέο ριάλιτι επιβίωσης, το «I am celebrity get me out of here» στο οποίο για τη θέση του παρουσιαστή το επικρατέστερο όνομα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Πρόκειται για ένα ριάλιτι στο οποίο 12 αναγνωρίσιμα πρόσωπα καλούνται να επιβιώσουν σε μία ζούγκλα και να υποβάλλονται σε διάφορες δοκιμασίες που προκαλούν τρόμο και γέλιο ταυτόχρονα. Μάλιστα, ο

Ενημερώθηκε: 03/12/20 - 17:29

Μία είδηση «βόμβα» η οποία αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο έγινε γνωστή πριν από λίγη ώρα, αφήνοντας μας όλους έκπληκτους.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ένα νέο ριάλιτι επιβίωσης, το «I am celebrity get me out of here» στο οποίο για τη θέση του παρουσιαστή το επικρατέστερο όνομα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πρόκειται για ένα ριάλιτι στο οποίο 12 αναγνωρίσιμα πρόσωπα καλούνται να επιβιώσουν σε μία ζούγκλα και να υποβάλλονται σε διάφορες δοκιμασίες που προκαλούν τρόμο και γέλιο ταυτόχρονα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης έχει κλείσει το κόνσεπτ εδώ και λίγο και ένας από τους συμμετέχοντες θα είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο κανάλι θα προβληθεί.

Ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει συζητήσει ήδη με τον παραγωγό του ριάλιτι για να αναλάβει τη θέση του παρουσιαστή στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Για να δούμε, θα είναι ο Ντάνος τόσο καλός στην παρουσίαση όσο και στην υποκριτική;

Τι να πω…θα το ανακαλύψουμε σύντομα!