Πρώτη στην αναζήτηση της Google η Ιωάννα Τούνη και ο λόγος…

 
Πρώτη στην αναζήτηση της Google η Ιωάννα Τούνη και ο λόγος…

Ενημερώθηκε: 09/12/20 - 13:52

Μαρία Τσιαντούλα

Λίγες μόνο ημέρες απομένουν μέχρι τη στιγμή που θα αποχαιρετήσουμε το 2020, και όπως κάθε χρόνο η Google εξέδωσε την ετήσια έκθεσή της με τα δημοφιλέστερα αποτελέσματα αναζήτησης για κάθε χώρα του πλανήτη.

Ιωάννα Τούνη

Ωστόσο, όσο αναφορά την Ελλάδα φαίνεται πως ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της χρονιάς ήταν η !

Πολλοί ήταν εκείνοι που έψαξαν για την ζωή και τα «κατορθώματα» της και όχι αδίκως…μιας και μας απασχόλησε πολύ την χρονιά που πέρασε!

Φυσικά ένας από τους λόγους είναι το πολυσυζητημένο «ροζ βίντεο» και εξομολόγηση της για όλα όσα συνέβησαν και κυκλοφόρησε αυτό το βίντεο.

Μετά από την δακρύβρεχτη ιστορία που μας παρουσίασε ξαναβγήκε στην επικαιρότητα με τον χωρισμό της από τον τότε σύντροφο της, μιας και μετά από όλα όσα συνέβησαν η σχέση τους έληξε άδοξα μέσα σε μια νύχτα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ωστόσο, έκανε μια μικρή παύση και ξαναχτύπησε…αυτή τη φορά ο λόγος ήταν η έντονη ζωή που είχε όλο το καλοκαίρι, μιας και εν μέσω πανδημίας είχε κάνει το Μύκονος-Χαλκιδική…Κολιάτσου-Παγκράτι!

Εν τέλει κόλλησε κορονοιό και παρέμεινε στην επικαιρότητα…

Και τέλος ερχόμαστε στο άδοξο τέλος της φιλίας της με την Βρισηίδα Ανδριότου, η οποία δημιούργησε σάλο στα μέσα, κρατώντας την πάντα στην κορυφή της αναζήτησης!

Τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι και λίγα…οπότε δικαίως βρίσκεται στην κορυφή της αναζήτησης!