Η Σύνοδος Κρόνου - Δία στις 21 Δεκεμβρίου καθορίζει, τα επόμενα 20 χρόνια

 
Η Σύνοδος Κρόνου - Δία στις 21 Δεκεμβρίου καθορίζει, τα επόμενα 20 χρόνια

Ενημερώθηκε: 21/12/20 - 02:57

Ζώδια: Βρισκόμαστε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο, όπου οι πλανητικές επιρροές, δημιουργούν την διαφορετικότητα σε κάθε τι, που μέχρι χθες θεωρούσαμε οικείο και γνώριμο. Έτσι, ο καταιγισμός πληροφοριών και νέων καταστάσεων, θα μας αναγκάσουν να ..βαδίσουμε στο μέλλον με έναν νέο και αρκετά διαφορετικό τρόπο από αυτόν που μέχρι σήμερα είχαμε μάθει.

Η ακριβέστατη σύνοδος των δύο γιγάντιων σωμάτων, του Κρόνου και του Δία, πραγματοποιείται στις 21 Δεκεμβρίου, [στο χειμερινό ηλιοστάσιο], στο ζώδιο του Υδροχόου.

Οι σύνοδοι, Δία – Κρόνου, έχουν μία ιδιαίτερα σταθερή ακολουθία, ενώ κάθε 200 περίπου χρόνια, κορυφώνονται στο ίδιο στοιχείο [Φωτιά, Γη, Αέρα και Νερό].

Οι ενέργειες αυτών των δύο πλανητών μαζί, θα ανοίξουν μία πύλη, που θα χαρακτηρίζεται από κοινωνικές αλλαγές και πνευματική ανύψωση, με απώτερο σκοπό την εξάλειψη των λαθών των προηγούμενων κύκλων, αλλά και την λογοδοσία του κατεστημένου. Σε αυτή την νέα τάξη πραγμάτων, θα τεθούν θέματα διαδοχής της εξουσίας, όπου πνευματικοί καθοδηγητές, θα ορίσουν τις νέες δομές στο κοινωνικό γίγνεσθαί. Αλλά και όλοι μας θα γευτούμε σε προσωπικό επίπεδο, τις αλλαγές, ανάλογα με τις δυνατότητες που θα μας δοθούν, μέσα από το προσωπικό μας ωροσκόπιο.

Τα επόμενα 20 χρόνια, θα υπάρξει μία μεγάλη τεχνολογική επανάσταση, ικανή να φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους, πέρα από τα μέχρι τώρα επικοινωνιακά μέσα.

Ένα δείγμα από τα μελλοντικά γεγονότα και τις εξελίξεις που θα συναντήσουμε στο μέλλον, βιώνουμε αυτή την περίοδο, με την χρήση του διαδικτύου στις επαγγελματικές μας δραστηριότητες, την εκπαίδευση, τις πωλήσεις αγαθών, τις παρουσιάσεις, κ. α. Με τις νέες ανάγκες που θα παρουσιάζονται συνέχεια, θα οδηγηθούμε σε μία νέα σειρά επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων και εντυπωσιακών ανακαλύψεων, που θα οδηγεί την καθημερινότητα μας, σε μία τεχνολογική άνεση, με την ρομποτική να κάνει μεγαλειώδη άλματα.

Και εδώ, μπορούμε να μιλήσουμε για μία [Αξονική Εποχή], όπου έχει ζήσει η ανθρωπότητα πολλές φορές κατά το παρελθόν. Είναι μία ιστορική περίοδος, με καθοδηγητές που σφυρηλατούν με τα έργα και τα επιτεύγματα τους, την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Για το 2021, η μεγάλη αυτή σύνοδος θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια με έναν απόλυτα μεταμορφωτικό τρόπο, ικανό να αλλάξει την ζωή μας ολοκληρωτικά.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίξτε τα φτερά σας σε νέες γνωριμίες, καινούρια σχέδια για το μέλλον και αφήστε τις δοκιμασίες να σας αλλάξουν, ώσπου να βγάλετε από πάνω σας ότι παλιό και άχρηστο. Να περιμένετε έναν [νέο] καθοδηγητή στην ζωή σας, που με την ωριμότητα του, θα σας δώσει πνευματική [τροφή].

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινά η περίοδος των [χρήσιμων] αλλαγών για σας. Είστε στην ομάδα εκείνη που θα επηρεαστεί περισσότερο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας και θα πάρετε αποφάσεις, που θα καθορίσουν την κοινωνική σας εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε από τους πιο ευνοημένους, εφόσον το στοιχείο σας ταιριάζει απόλυτα με την μεγάλη αυτή σύμπραξη του Δία – Κρόνου. Θετικές εξελίξεις με ταξίδια, με δυνατότητες να καλλιεργήσετε τα ταλέντα σας, να σπουδάσετε και να κάνετε ισχυρές γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα συμβούν αλλαγές στα οικονομικά σας, που θα σας βοηθήσουν να είστε στο μέλλον πιο προσεκτικοί. Θα ζήσετε έντονα συναισθήματα και καταστάσεις, που θα σας απομακρύνουν από ότι σας έχει πληγώσει. Αφήστε νέο αέρα να μπει στην ζωή σας, κρατώντας κοντά σας μόνο, ότι σας αγαπά.

ΛΕΩΝ

Η προσωπική σας ζωή αλλάζει, γίνεται ιδιαίτερη και μέσα από αυτή θα ωριμάσετε και θα πάρετε πολλές εμπειρίες. Ο κύκλος που ανοίγει το 2021 για την προσωπική σας ζωή, είναι ένα ταξίδι γεμάτο από σημαντικά γεγονότα, που θα σας εξελίξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους αναλυτικούς και τελειομανείς του ζωδιακού, αυτή η σύνοδος, ανοίγει την περίοδο της ανάπτυξης, μέσα από την προσφορά σας στους άλλους. Οι πνευματικές σας δυνατότητες και η μεθοδικότητα πάνω σε ένα στόχο, θα σας φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Για σας ξεκινά ένα υπέροχο δημιουργικό ταξίδι, γεμάτο συναισθήματα και όμορφες στιγμές. Ίσως να δείτε την προσωπική σας ζωή μέσα από μία πιο ώριμη ματιά και να αναζητήσετε τον σύντροφο, που θα σας καθοδηγήσει σε έναν νέο κύκλο εμπειριών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η χρονική περίοδος που όλα βρίσκονται σε μία αναμονή μεγάλων αλλαγών. Προχωρήστε στο μέλλον χωρίς φόβο και αντιμετωπίστε με θάρρος τις μάχες, στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ακολουθήσετε με ευκολία ότι νέο σας καλεί. Ταξίδια, επικοινωνία και αισιοδοξία, θα χαρακτηρίζει το κάθε τι που σας αντιπροσωπεύει. Ίσως μάλιστα να ήρθε η στιγμή, να προχωρήσετε σε μία σημαντική απόφαση ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας και γενικότερα τα εισοδήματα σας, θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα. Θα καταλάβετε με τον χρόνο ότι θα πρέπει να εγκαταλείψετε πρόσωπα και κατατάσσεις που είχατε συνηθίσει να βρίσκονται στην ζωή σας, για να μπορέσετε να εξελιχθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα επαναπροσδιορίζετε την ζωή σας, μέσα από ζόρικες καταστάσεις. Η επιτυχία θα έρθει όταν αφήσετε στην άκρη τους φόβους σας και προχωρήσετε σε νέες προκλήσεις που σας περιμένουν. Αγαπήστε τους ανθρώπους που θα βρεθούν στο πλευρό σας, αυτή την απαιτητική περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Φροντίστε να γιατρέψετε ότι σας έχει πληγώσει κατά το παρελθόν. Είναι η πιο καλή ευκαιρία να συμμαχήσετε με πρόσωπα που αγαπούν την εξέλιξη σας και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Μην απομακρύνεστε από ότι σας δίνει δύναμη να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.