Survivor spoiler: Ποιο ομάδας κερδίζει σήμερα (04/01) τον αγώνα ασυλίας

 
Survivor spoiler: Ποιο ομάδας κερδίζει σήμερα (04/01) τον αγώνα ασυλίας

Ενημερώθηκε: 04/01/21 - 11:08

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας που θα κρίνει πολλά.

Survivor 2021

αγώνα επάθλου

Πάμε πρώτα να δούμε όμως τι έχει γίνει έως τώρα στο. Το βράδυ της Κυριακής είδαμε την είσοδο των δυο νέων παικτριών. Η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε στην ομάδα των Διασήμων, ενώ η εκρηκτική Ασημίνα Ιγγλέζου εντάχθηκε στην ομάδα των Μαχητών. Και οι δυο παίκτριες ήταν διαθέσιμες για τον πρώτο με τον μόνο περιορισμό στα ματσαρίσματα να αγωνιστούν μεταξύ τους. Μετά από έναν αγώνα γεμάτο πάθος οι διαρροές (spoiler) που σας είχαμε δώσει επιβεβαιώθηκαν με τους Μαχητές να παίρνουν τη νίκη σχετικά εύκολα, με σκορ 10-6 και να απολαμβάνουν την λαχταριστή ομελέτα που ήταν το έπαθλο.

Survivor

Μετά το αγώνισμα η παίκτες των δυο ομάδων πήγαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για το τηλεπαιχνίδι του , στο οποίο χαλάρωσαν για λίγες ώρες. Νικητές εκεί αναδείχθηκαν οι Διάσημοι, οι οποίοι κατάφεραν να συνεννοηθούν καλύτερα μεταξύ τους. Το έπαθλο για τους νικητές ήταν μια φρουτοσαλάτα.

αγώνας ασυλίας

Μαχητές

Survivor

Σήμερα το βράδυ τα πράγματα σοβαρεύουν, αφού θα γίνει ο πρώτος . Διάσημοι και Μαχητές θα πρέπει να τα δώσουν όλα σε έναν απαιτητικό στίβο για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Οι ηττημένοι μετά το αγώνισμα θα πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού όπου και θα ψηφίσουν για να βγάλουν έναν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση. Ακόμα είναι νωρίς για διαρροές (spoiler). Αυτό που θα σας πούμε είναι ότι οι Διάσημοι ίσως σήμερα καταφέρουν να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν την νίκη, αν και τα φαβορί παραμένουν οι, αφού είναι σαφώς πιο δυναμική ομάδα. Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα επανέλθουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για το σημερινό αγώνισμα ασυλίας του.