Survivor διαρροές (spoiler): Αυτές είναι οι νέες ομάδες – Ποιος κερδίζει σήμερα (17/01)

 
Survivor διαρροές (spoiler): Αυτές είναι οι νέες ομάδες – Ποιος κερδίζει σήμερα (17/01)

Ενημερώθηκε: 17/01/21 - 15:13

Survivor διαρροές (spoiler): Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο reality επιβίωσης, αφού στην κυριολεξία θα αλλάξουν ΟΛΑ.

Από την πρεμιέρα του παιχνιδιού φάνηκε ξεκάθαρα ότι η ομάδα των Διασήμων είναι αδύναμη. Οι «κόκκινοι» μέχρι τώρα έχουν χάσει όλα τα έπαθλα, ενώ ήδη μετρούν τρεις απώλειες. Αρχικά αποχώρησε ο Μιχάλης Αρναούτης, ακολούθησε η Αγγελική Λάμπρη, ενώ η «ταφόπλακα» στην ομάδα των Διασήμων μπήκε με την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για λόγους υγείας. Ήδη για να αναληρωθούν τα κενά έχουν φτάσει στον Άγιο Δομίνικο οι Ηλίας Μπογδάνος, Βαλέρια Χοψονίδου, καθώς και μια ακόμη γυναίκα της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά.

Survivor

Οι αλλαγές που έρχονται λοιπόν στο θα είναι ριζικές, αφού ένα μικρό ρετούς δεν φτάνει για να συμμαζέψει την ομάδα των Διασήμων και να μην αποδεκατιστεί περαιτέρω, κάτι που θα έχει καταστροφικές συνέπειες στη συνέχεια του παιχνιδιού, που ήδη έχει χάσει τον ενδιαφέρον στα αγωνίσματα με τις διαδοχικές νίκες των Μαχητών. Αρχικά οι διαρροές (spoiler) ανέφεραν ότι κάποιοι εκ των Μαχητών θα μετακομίσουν στους Διάσημους, όμως αυτό έχει ανατραπεί. Βάσει νεότερων διαρροών (spoiler) οι δυο ομάδες θα διαλυθούν και θα σχηματιστούν από την αρχή. Πώς θα γίνει αυτό; Οι πιο δυνατοί παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών, δηλαδή ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Τζέιμς Καφετζής, θα κληθούν να επιλέξουν τους παίκτες που θα τους ακολουθούσουν τις παραλίες.

αγώνισμα επάθλου

Survivor

Όλα αυτά βέβαια δεν θα τα δούμε σήμερα. Σήμερα στο του Survivor 2021 οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν με τις ήδη υπάρχουσες συνθέσεις. Σύμφωνα μεδιαρροές (spoiler) για ακόμη μια φορά οι Μαχητές είναι τα φαβορί για τη νίκη ίσως στον τελευταίο αγώνα με την παρούσα σύνθεση. Πάντως κρατήστε ανοιχτό το ενδεχόμενοι οι Διάσημοι να καταφέρουν να αντιδράσουν, αφού το σημερινό αγώνισμα του δεν απαιτεί αντοχή και δύναμη. Αν προκύψουν νεότερες διαρροές (spoiler) θα σας τις μεταφέρουμε άμεσα.