Διαρροή survivor (spoiler): Άγρια επίθεση στον Κοψιδά – Ποιος κερδίζει σήμερα (19/01) την ασυλία

 
Διαρροή survivor (spoiler): Άγρια επίθεση στον Κοψιδά – Ποιος κερδίζει σήμερα (19/01) την ασυλία

Ενημερώθηκε: 19/01/21 - 15:58

Διαρροή survivor (spoiler): Μόνο λίγες ώρες πριν διαμορφώθηκαν οι δυο ομάδες και ήδη στον Άγιο Δομίνικο γίνεται χαμός, ενώ οι δυο ομάδες θα παλέψουν σήμερα για την ασυλία.

Περικλή Κονδυλάτο

Γιώργο Κοψιδά

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε τον να επιτίθεται με απίστευτους χαρακτηρισμούς στον , φτάνοντας σε σημείο να πει ότι ο τρόπος που συμπεριφέρεται στο παιχνίδι πηγάζει από την αποτυχία στην ζωή του. Επίσης ο παίκτης της κόκκινης ομάδας που για κάποιο λόγο τον οποίο εμείς τουλάχιστον ακόμη δεν έχουμε δει κατηγορεί τον ηθοποιό ότι δεν συμμετέχει σε τίποτα. Είναι απορίας άξιο γιατί ο Γιώργος Λιανός δεν έχει θίξει ακόμη το συγκεκριμένο θέμα στο συμβούλιο του νησιού του Survivor ώστε να λυθούν οι απορίες των τηλεθεατών. Επίσης στο σημερινό συμβούλιο θα δούμε ακόμη μια κόντρα ανάμεσα στους παίκτες της πρώην ομάδα των Μαχητών.

αγώνισμα της ασυλίας

Survivor 2021

Πάμε τώρα στα αγωνιστικά. Σήμερα οι ομάδες θα αγωνιστούν στο δεύτερο. Ο στίβος είναι απαιτητικός και χρειάζεται συντονισμός και αντοχή. Η μπλε ομάδα θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες, ενώ στον αντίποδα οι κόκκινοι θέλουν να κερδίσουν, αφενός για να δείξουν στους αντιπάλους τους ότι είναι εξίσου δυνατοί και αφετέρου για να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν ακόμη συμπαίκτη τους ως υποψήφιο για αποχώρηση από το .

αγώνισμα ασυλίας

Survivor

Ακόμα διαρροές (spoiler) δεν μπορούμε να σας δώσουμε. Μπορούμε όμως να σας πούμε βλέποντας το αγώνισμα ότι σήμερα η κόκκινη ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες για να πάρει τη νίκη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι μπλε δεν είναι ικανοί να κερδίσουν ξανά. Αργότερα θα επιστρέψουμε με τις σίγουρεςδιαρροές (spoiler) για την ομάδα που κερδίζει το στο σημερινό επεισόδιο του .

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)