Super League 1: Τα φώτα στο Περιστέρι

 
Super League 1: Τα φώτα στο Περιστέρι

Ενημερώθηκε: 06/02/21 - 15:24

Μόλις δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στην 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το πρώτο ματς της ημέρας είναι προγραμματισμένο στις 17:15 και πρόκειται για το… ντέρμπι μεταξύ των ουραγών, η αφού η Λαμία υποδέχεται την ΑΕΛ στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η Λαμία μπορεί να ξεφύγει πέντε βαθμούς ή να βρεθεί πάλι πίσω από την ΑΕΛ. Ο αγώνας είναι ιδιαίτερος και για τον προπονητής της Λαμίας, Μιχάλη Γρηγορίου, που αντιμετωπίζει την προηγούμενη ομάδα του, και έχει οδηγήσει τη νέα σε αγωνιστική ανάκαμψη.

Το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της ημέρας είναι το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός στο Περιστέρι. Με τις ελπίδες του για την έκτη θέση να είναι περιορισμένες, αφού απέχει οκτώ βαθμούς, ο Ατρόμητος θέλει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, επαναλαμβάνοντας το σπουδαίο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

Για να το κάνει, όμως, αυτό θα πρέπει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα του βάλει γκολ μέσα στο 2021! Οι «πράσινοι» είναι όλο και πιο κοντά στην εξασφάλιση της θέση τους στα πλέι οφ, αλλά πλέον βλέπουν και ψηλότερα, καθώς έχουν πλησιάσει την τετράδα.