Στο σπίτι με το MEGA οι Melisses

 
Στο σπίτι με το MEGA οι Melisses

Ενημερώθηκε: 12/02/21 - 14:40

Οι Melisses έρχονται το Σάββατο στις 21.00 στο «Σπίτι με το MEGA», για να μας ξεσηκώσουν με τη μουσική τους και να μας κρατήσουν παρέα με τα ξεχωριστά τραγούδια τους!

Το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας μίλησε με τον «δικό μας» Άρη Καβατζίκη, αναφορικά με τις δύσκολες ώρες που έχει περάσει η μπάντα, και άλλα πολλά.

«Το πρώτο τραγούδι που γράψαμε, το “Κρυφά”, πιστεύαμε ότι κάποιους θα αγγίξει και τελικά το καταφέραμε. Κοντά στο “Έλεγες” περάσαμε δύσκολη στιγμή. Υπήρξε φθορά δεν τα πηγαίναμε καλά με τον πρώην ντράμερ μας και ήθελα να αποχωρίσω. Μετά κατάλαβα ότι η μπάντα είναι η ζωή μου και δεν την αλλάζω με τίποτα», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

«Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι υπάρχει μια αισιόδοξη ματιά, αλλά βλέπω το ποτήρι όπως είναι», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Στο Your Face Sounds Familiar δεν έγιναν δεκτοί οι όροι που θέσαμε, και για αυτό δεν συμμετείχαμε. Επειδή έχουμε συνηθίσει να παίρνουμε αυτό που θεωρούμε ότι μας αξίζει δεν ήρθαμε σε συμφωνία», είπε ακόμα ο τραγουδιστής του συγκροτήματος.

Ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε και τι παρακολουθεί στην τηλεόραση, λέγοντας ότι «Εγώ στην τηλεόραση βλέπω λίγο Master Chef. Είδα και λίγο Survivor στην αρχή».

Αυτό το Σάββατο οι Melisses έρχονται στο MEGA και μας υπόσχονται μια μαγική βραδιά!