Ελλάδα-Γεωργία 1-1: Και πάλι καλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ελλάδα-Γεωργία 1-1: Και πάλι καλά...

Ενημερώθηκε: 01/04/21 - 00:02

Στραβοπάτημα για την Εθνική απέναντι στη Γεωργία στην Τούμπα, αφού το 1-1 περιορίζει τις ελπίδες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Η ομάδα του Φαν’τ Σχιπ δεν εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και παρά το γεγονός ότι ευτύχισε με αυτογκόλ δώρο του Κακαμπάτζε στο 76’, βραχυκύκλωσε στα καπάκια και έδωσε την ευκαιρία στον «δαίμονα» Κβαρατσκέλια να τιμωρήσει την αδράνεια της.

Με την ισοπαλία αυτή, επί της ουσίας η Εθνική χάνει το πλεονέκτημα που πήρε κόντρα στην Ισπανία πριν από επτά βράδια στη Γρανάδα, με τη Σουηδία και τους «φούριας ρόχας» να έχουν πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα από νωρίς στον όμιλο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ελλάδα (Τζον Φαν'τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Μπακάκης (42’ Μαυρίας), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης (86’ Σιώπης), Φορτούνης, Μπακασέτας (70’ Μασούρας), Τζόλης (46’ Λημνιός), Παυλίδης (70’ Γιακουμάκης).

Γεωργία (Βίλι Σανιόλ): Λορία, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσια, Γκιορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουργιανιά (74’ Γκβίλια), Λομπχανίτζε (84’ Τζιγκαούρι), Κιταϊσβίλι (84’ Κβεκβεσκίρι) Κβαρατσχέλια, Ζιβζιβάτζε (63’ Κβιλιτάια).