MasterChef spoiler (7/6): Ποιος θα κερδίσει σήμερα την πρώτη μάχη του τελικού;

 
MasterChef spoiler (7/6): Ποιος θα κερδίσει σήμερα την πρώτη μάχη του τελικού;

Ενημερώθηκε: 07/06/21 - 16:17

MasterChef spoiler (7/6): Σήμερα το βράδυ στον διαγωνισμό μαγειρικής που σχεδόν έχει ολοκληρωθεί θα παρακολουθήσουμε την πρώτη μεγάλη δοκιμασία του τελικού.

MasterChef

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες, τεράστιες ανατροπές, κόντρες και εντάσεις που κράτησαν τους τηλεθεατές καθηλωμένους μπροστά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες για αρκετούς μήνες η Μαργαρίτα και ο Διονύσιος κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό όπου διεκδικούν τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο του .

MasterChef

Καμπάνες, ένας εκλεκτός καλεσμένος και μία μάχη που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι δυο παίκτες του τελικού καλούνται να αφήσουν τη φαντασία τους και να αντιγράψουν πιάτα υψηλών γαστρονομικών προδιαγραφών και αξίας δύο αστεριών Michelin. Ποιος θα καταφέρει λοιπόν να βγει νικητής από την σημερινή απαιτητική δοκιμασία λαμβάνοντας από τους Σωτήρης Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Πάνο Ιωαννίδη, αλλά και από το καλεσμένο την υψηλότερη βαθμολογία; Οι απαντήσεις στο σημερινό επεισόδιο του. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα επιστρέψουμε με τιςδιαρροές (spoiler) για την σημερινή μεγάλη μαγειρική μάχη.

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)