Συνελήφθη και το σατανικό ζευγάρι που μαζί με φίλη τους τεμάχισαν και έκαψαν τον σπιτονοικοκύρη τους!

 
Συνελήφθη και το σατανικό ζευγάρι που μαζί με φίλη τους τεμάχισαν και έκαψαν τον σπιτονοικοκύρη τους!

Ενημερώθηκε: 16/09/16 - 13:51

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Σε συνέχεια της εξιχνίασης της υπόθεσης της φρικτής δολοφονίας σε βάρος ενός 84χρονου που η σορός του βρέθηκε τεμαχισμένη και απανθρακωμένη σε κάδο απορριμάτων κοντά στο σπίτι του, στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, μετα τη σύλληψη μίας 44χρονης Ελληνίδας πριν έναν μήνα, εντοπίστηκε και το ζευγάρι των Ρουμάνων συνεργών της που είχαν διαφύγει στη χώρα τους και συνελήφθησαν και αυτοί.

Σε βάρος του 37χρονου Ρουμάνου και της συνομήλικης συντρόφου του, είχαν εκδοθεί από τις Ελληνικές Αρχές διεθνή εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων οι ανωτέρω συνελήφθησαν στην Ρουμανία.

Ο 37χρονος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας μας, κατόπιν σχετικού αιτήματος έκδοσής του, ενώ για την σύντροφό του αναμένεται η έκδοση της. Ο ηλικιωμένος όπως προέκυψε από την έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες, σύχναζε σε διάφορα στέκια και καφενεία της Πλατείας Βάθη και της οδού Σωκράτους και εκεί είχε γνωρίσει την 44χρονη Ελληνίδα και την 37 Ρουμάνα που ήταν τοξικομανείς ιερόδουλες, μαζί με τον σύντροφο και προαγωγό της Ρουμάνας.

Σύναψε ερωτικές σχέσεις με την 44χρονη και πρότεινε και στους τρεις να μείνουν στα διαμερίσματά του στο τριώροφο σπίτι του στο Αιγάλεω. Εκεί φέρεται κάποια στιγμή να άρχισε να διαμαρτύρεται για τα ενοίκιά του που του χρωστούσαν και οι δράστες αποφάσισαν να τον ληστέψουν και τον δολοφονήσουν με αυτόν τον τρόπο...

Σχετικά Θέματα:

Οι σατανικοί ενοικιαστές σκότωσαν, τεμάχισαν και έκαψαν τον σπιτονοικοκύρη τους!