Survivor spoiler-ΟΡΙΣΤΙΚΟ!: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (22/01) το έπαθλο φαγητού

 
SURVIVOR (34593), SURVIVOR SPOILER (54090), SPOILER (54323), ΔΙΑΡΡΟΕΣ SURVIVOR (160639), SURVIVOR ΣΗΜΕΡΑ (54180), SURVIVOR SPOILER ΣΗΜΕΡΑ (213086), ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΑΘΛΟΥ (53495), ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΕΠΑΘΛΟΥ (51787), SURVIVOR SPOILER 22/01 (227949)

Ενημερώθηκε: 22/01/22 - 20:58

Survivor spoiler: Στο αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης θα δούμε τις δύο ομάδες να παλεύουν για ένα ακόμη έπαθλο φαγητού.

Survivor

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδιού βλέπουμε την Μυριέλλα Κουρεντή να μιλάει στην κάμερα και να αποκαλύπτει ότι κατάφερε να «κλέψει» από το Συμβούλιο του Νησιού χαρτί και στυλό προκειμένου να γράψει ένα γράμμα στον Γιώργο Κατσαούνη και να του εξηγήσει πως έχει η κατάσταση. Ο «αγρότης» του είναι εμφανώς απογοητευμένος και τσαντισμένος με την Μυριέλλα Κουρεντή, αφού θεωρεί ότι τον κορόιδεψε και τον χρησιμοποίησε. Όλα αυτά έρχονται την ώρα που έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον Γιώργο Κατσαούνη, μετά τη μήνυση 16χρονου κοριτσιού για παρενόχληση και παραμένει άγνωστο το μέλλον του στο παιχνίδι. O παίκτης των Μαχητών μέσω των δικηγόρων του αναφέρει ότι μόλις θα βγει από το παιχνίδι θα κάνει μηνύσεις.

Survivor

Σήμερα θα δούμε επίσης να μπαίνουν στο τρεις νέοι παίκτες. Πρόκειται για τους: Άρη Σοϊλέδη, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και Ανδρέα Ματθαιακάκη, τους οποίους θα υποδεχτούν με χειροκροτήματα Διάσημοι και Μαχητές. Άγνωστο παραμένει ακόμη τι θα γίνει με την Κάτια Ταραμπάνκο και αν τελικά θα τη δούμε να μπαίνει στους στίβους μάχης.

Πάμε τώρα σε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο από όλα που δεν είναι τίποτα άλλο από το ποια ομάδα κερδίζει το αποψινό έπαθλο φαγητού. Όσον αναφορά το παιχνίδι, οι παίκτες θα πρέπει να διανύσουν ένα όχι τόσο δύσκολο, αλλά περισσότερο τεχνικό στίβο και εν συνεχεία να δείξουν μεγάλη προσοχή στον στόχο. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η ομάδα που θα κατακτήσει την αποψινή νίκη είναι και πάλι η μπλε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ