Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Μπονίκου είναι το θύμα του άγριου εγκλήματους στην Αίγινα - Έχει προσαχθεί και εξετάζεται ο 46χρονος γιος της

 
Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Μπονίκου είναι το θύμα του άγριου εγκλήματους που έγινε στην Αίγινα

Ενημερώθηκε: 04/06/22 - 16:56

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Μπονίκου είναι το θύμα του άγριου εγκλήματους που έγινε στην Αίγινα. Το όνομα του 73χρονου θύματος έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο facebook.

Η άτυχη ηθοποιός βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή πεσμένη μπρούμυτα και μαχαιρωμένη στο σπίτι της, στη θέση Πολλές Ελιές στο νησί της Αίγινας.

Όπως έγινε γνωστό, ο 46χρονος γιος της Μαρία Μπονίκου, έχει προσαχθεί και εξετάζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γιος της ηθοποιού φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. 

Η Μαρία Μπονίκου σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Είχε πάρει μέρος σε πάρα πολλές μεταγλωτισμένες σειρές όπως «Οικογένεια Γουόλτονς», «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι», κ.α. Σύζυγος της ήταν ο Μάνος Βενιέρης, ο οποίος το 2020 έφυγε από τη ζωή.

Στην ανάρτησή του στο facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε:

«Συγκλονισμενος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου ηθοποιου Μαρίας Μπονικου....Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου.. Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση όπου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μάνο Βενιερη συνεργαστηκαμε 30 χρόνια..Μια λάτρις της Αρχαίας Ελλάδας.Μαρία μου γλυκεια γιατί να φύγεις έτσι!!!».





ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ