Survivor all-star: Πυρ και μανία ο Ατζούν με τις οικονομικές απαιτήσεις των πρώην παικτών

 
Τα ποσά που ζητούν οι παίκτες για το survivor all star

Ενημερώθηκε: 06/07/22 - 11:14

Survivor all-star: Όπως έχει γίνει γνωστό το reality επιβίωσης τη νέα σεζόν θα είναι all star. Με λίγα λόγια θα λάβουν μέρος παίκτες που γνωρίζαμε από τις προηγούμενες σεζόν και είχαν ξεχωρίσει τόσο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, όσο και για την αποδοχή που απολάμβαναν από το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει ξεκινήσει ήδη τις κρούσεις στους παίκτες για να λάβουν μέρος στο Survivor το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί να βγει τον Σεπτέμβριο, αλλά τελικά τα πλάνα άλλαξαν και θα το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τα ερχόμενα Χριστούγεννα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ατζούν είναι πυρ και μανία από τους πρώην παίκτες του reality, αφού τα ποσά που ζητούν για να πουν το πολυπόθητο «ναι» είναι εξωπραγματικά. Για να δούμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, αυτά τα χρήματα που ζητούν μόνος ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μπορούσε να τα πάρει, αν και από το μυαλό του δεν φαίνεται να περνά το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά ως παίκτης στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

Οι οικονομικές απαιτήσεις λοιπόν, οδηγούν τον Τούρκο παραγωγό σε άλλες λύσεις προκειμένου να μην εκτιναχθεί ο προϋπολογισμός του ήδη ακριβού Survivor all-star . Σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή αναμένεται να κάνει προτάσεις σε πρώην παίκτες του Survivor για τους οποίους δεν θα πέρναγε από το μυαλό μας ότι θα μπορούσαν να λάβουν μέρος σε μια all-star εκδοχή. Αυτή η κίνηση θα στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στα αστέρια του reality ότι το πρόγραμμα θα βγει στον αέρα τη νέα σεζόν με ή χωρίς αυτούς. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ