«Κατέβασε» από το Twitter την προκλητική ανάρτησή του το ΝΑΤΟ για τα... συχαρίκια στην Τουρκία για τη Μικρασιατική καταστροφή!

 
«Κατέβασε» από το Twitter την προκλητική ανάρτηση το ΝΑΤΟ για τα... συχαρίκια στην Τουρκία για τη Μικρασιατική καταστροφή!

Ενημερώθηκε: 31/08/22 - 22:16

Μετά το αυστηρό διάβημα προς τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη, κατέβασε την προκλητική ανάρτησή του στο Twitter, με το οποίο έδινε συγχαρητήρια στην Τουρκία για την εορτή της «Ημέρας της Νίκης», που ταυτίζεται με την Μικρασιατική Καταστροφή και την εκδίωξη του Ελληνισμού από τα πατρογονικά εδάφη της Μικράς Ασίας.

Συγκεκριμένα, το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη έδινε συγχαρητήρια στην Τουρκία για την εθνική εορτή της 30ης Αυγούστου, που ουσιαστικά τιμάται -από τη γείτονα- η νίκη του τουρκικού στρατού επί των ελληνικών δυνάμεων στη μάχη του Ντουμπλουπινάρ το 1922 στη Μικρά Ασία.

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα η Συμμαχική Χερσαία Διοίκηση του ΝΑΤΟ (LANDCMD), που εδρεύει μόνιμα στη Σμύρνη, σχολίαζε προκλητικά: «Ευτυχισμένη Ημέρα Νίκης. Σήμερα συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την ανεξαρτησία της Τουρκίας. Συμμετέχουμε με τους Τούρκους συμμάχους μας σε όλο το ΝΑΤΟ και πέραν αυτού, για να γιορτάσουμε τη Νίκη τους και την Ημέρα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων».

Η προκλητική αυτή ανάρτηση στο Twitter πλέον έχει κατέβει από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ