Αναντολού Εφές-Μπαρτσελόνα 96-86: «Βομβαρδισμός» στην Πόλη και νίκη για την πρωταθλήτρια

 
Αναντολού Εφές-Μπαρτσελόνα 96-86: «Βομβαρδισμός» στην Πόλη και νίκη για την πρωταθλήτρια

Ενημερώθηκε: 17/11/22 - 22:18

Τρεις συνεχόμενες ήττες ήταν... πολλές για την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η Αναντολού Εφές με τρομερό επιθετικό μπάσκετ νίκησε την Μπαρτσελόνα 96-86, κάνοντας την καλύτερη της εμφάνιση φέτος.

Με αυτόν τον τρόπο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης του Αταμάν ανέβηκε στο 3-5, με αυτή του Σάρας να πέφτει στο 5-3.

Η Αναντολού Εφές ήλεγχε το ματς στη μεγαλύτερη διαρκειά του, έχοντας τρομερά ποσοστά ευστοχίας από παντού (18/30 δίποντα, 14/27 τρίποντα). Η Μπαρτσελόνα από την άλλη, δεν βρήκε ποτέ απάντηση στο υψηλού τέμπο παιχνίδι των Τούρκων, δεν κατάφερε να ρίξει τον ρυθμό, και έπεστρεψε στις ήττες μετά από τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Βασίλιε Μίσιτς και Γουίλ Κλάιμπερν. Ο Σέρβος είχε 22 πόντους με 5 ασίστ ευστοχώντας διαρκώς σε τρελά σουτ, ενώ ο Αμερικανός έγραψε 24 πόντους και 6 ριμπάουντ, καθαρίζοντας με δικά του καλάθια το ματς στο φινάλε.

Από την Μπαρτσελόνα, ξεχώρισε ο απίστευτος Νίκο Λαπροβίτολα, που ειδικά στην τέταρτη περίοδο έμοιαζε να παλεύει μόνος του. Συνολικά ο Αργεντίνος πέτυχε 28 πόντους με 5/8 τρίποντα, και απέδειξε γι' ακόμα μια φορά πως είναι η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση που έχει στα χέρια του ο Σάρας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ