Τζούλια Ρόμπερτς: Φόρεσε τουαλέτα με φωτογραφίες του Τζορτζ Κλούνεϊ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ρομ

Ενημερώθηκε: 05/12/22 - 18:47

Η Τζούλια Ρόμπερτς έδειξε με τρόπο που… “βγάζει μάτι” την υποστήριξή της στον Τζορτζ Κλούνεϊ στο διάσημο Kennedy Center Honors φορώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο φόρεμα διακοσμημένο με φωτογραφίες του.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν διάσημοι καλλιτέχνες για την συμβολή του στην τέχνη.

Το μακρύ μαύρο φόρεμα έφερε ως μοτίβα κορνιζαρισμένες φωτογραφίες του σταρ απ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του – από τα πρώτα στιγμιότυπα στο κεφάλι μέχρι τον ρόλο του ως Doug Ross στο ER και μια διάσημη φωτογράφιση πουά για το περιοδικό W.

Ο Κλούνεϊ ήταν μεταξύ των πολλών τιμώμενων στην εκδήλωση. Το ροκ συγκρότημα U2 και η τραγουδίστρια Gladys Knight τιμήθηκαν επίσης.Στην εκδήλωση των αστέρων παρευρέθηκαν άλλες διασημότητες και πολιτικές προσωπικότητες, όπως ο Μάτ Ντέιμον, η Πάτι Λαμπέλ, ο Σον Πεν, η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, η Σέριλ Κρόου, ο Γκαρθ Μπρουκς, κλπ.Ο Πολ Πελόζι, σύζυγος της προέδρου της Βουλής Νάνσι Πελόζι, έκανε επίσης την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη βάναυση επίθεση στο σπίτι του στα τέλη Οκτωβρίου.

Ο Πελόζι, φορώντας ένα μαύρο καπέλο για να καλύψει τα τραύματα στο κεφάλι που υπέστη όταν ένας εισβολέας του επιτέθηκε με σφυρί, έγινες δεκτός με χειροκροτήματα και μια φιλική γροθιά από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Νωρίτερα, σε δεξίωση στον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος επαίνεσε την «εξαιρετική ομάδα καλλιτεχνών» για τα επιτεύγματα και τη συνεισφορά τους στις τέχνες.

«Σας ευχαριστούμε που μας δείξατε τη δύναμη των τεχνών και του «Εμείς οι άνθρωποι»», είπε ο Μπάιντεν.

Αναφερόμενος στους στίχους του τραγουδιού “One” των U2 , ο Μπάιντεν συνέχισε:

«Σε μια στιγμή που υπάρχει πολύ μίσος, πάρα πολύ θυμός, πάρα πολύς διχασμός εδώ στην Αμερική και, ειλικρινά, σε όλο τον κόσμο, πρέπει να θυμόμαστε σήμερα, όπως λέει το τραγούδι τους. , “Είμαστε ένα, αλλά δεν είμαστε ίδιοι. Πρέπει να κουβαλάμε ο ένας τον άλλον”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ