Ψιλοχαμός στον «αέρα» του ΣΚΑΪ με πρωταγωνιστές Γ. Βαρεμένο - Άννα Καραμανλή

 
VAREMENOS_KARAMANLI

Ενημερώθηκε: 02/02/23 - 11:20

Άπρεπο επεισόδιο στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΙ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Βαρεμένο οι οποίος άρπαξε άκομψα ένα χαρτί με τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από τα χέρια της Άννας Καραμανλή.

Η Άννα Καραμανλή εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο των δύο πιλότων του Phantom F-4 και καυτηρίασε τη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο θέατρο, στο Παλλάς. Δείτε τους, με χαμόγελο Colgate».

Ο Γιώργος Βαρεμένος σε έντονο ύφος απάντησε ότι «αυτά είναι αθλιότητες» και ότι «μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη». Σε κάποια στιγμή άρπαξε το χαρτί από την Άννα Καραμανλή και στη συνέχεια τής το πέταξε πίσω.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος επέκριναν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη χειρονομία του.

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα» είπε στον Γιώργο Βαρεμένο ο Δημήτρης Οικονόμου με τον βουλευτή να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες».

Στη συνέχεια, όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, ο κ. Βαρεμένος απολογήθηκε για την κίνησή του και η κα Καραμανλή του είπε «προς τιμήν σας». Ο κ. Βαρεμένος κλείνοντας τόνισε: «Τα δέχομαι όλα. Αλλά δεν δέχομαι την αμφισβήτηση του πατριωτισμού μας».

ΝΔ: Ντροπή για τον πολιτικό πολιτισμό μας η πρωτόγνωρη επίθεση του κ. Βαρεμένου κατά της Άννας Καραμανλή

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή!», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση, που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ